Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pil over de datum, even lezen aub

 • Auteur
  Berichten
 • #1299254

  Dag Meiden,

  Ik heb even een vraag.
  Ik kwam er in feb/of maart (weet 't niet zeker meer!)
  Achter dat mijn pil die ik slikte alweer van 01-2008 was (dus eigelijk aan datum/over de datum) Ik heb toen na de HA gebeld en ik kreeg een nieuwe pil voorgeschreven.
  Ze liet me weten dat de werking van de pil namelijk kon terug lopen als hij aan datum was.Doordat ik de laatste tijd giga veel buikpijn had,heb ik de pil 2x doorgeslikt.
  Ik had gewoon even geen zin in een menstruatie, nu ben ik 16 mei gestopt met de pil,18 mei ongi geworden, (sorry voor de details!) het was echt extreem heftig heb ik m,n 'ongi' leven nog nooit extra sterk moeten kopen,om de 2u moest ik echt na de WC rennen..
  Dit duurde maar 2 dagen (gelukkig!) zo heftig,erg helder en ook niet echt 'glad' beetje 'klonterig' (nogmaals sorry voor de smakkelijke details!) nu na 12 dagen nog steeds niet helemaal van m,n menstruatie af, snap er echt niks van niet meer echt bloeden maar gewoon een beetje rossig en bij 't afvegen.
  Normaal duurt 't ong. 4á5 dagen.
  Zou dit komen omdat ik 2x heb doorgeslikt? (heb ik normaal dan ook niet!) Of omdat ik een 'aandatum' pil had?
  Of zou 't iets anders zijn??

  Ik had een bloeding dus denk niet direct aan een zwangerschap.
  Ben wel giga 'vruchtbaar' (mara is geboren door het slikken van een antibiotica kuur -hierdoor aangeteld! en Joos was meteen na eerste stop x raak!)

  Misschien weet iemand antwoord? of heeft hier ervaring mee!
  Liefs,
  Marieke

  Moeder van Mara (2) en Joos (1)

  #3142889 Quote

  Ik had altijd veel last van migraine in de stopweek en slikte op advies van de huisarts dan een paar maanden door. M'n 'menstruatie' was dan heftiger dan als ik na elke 3 weken een stopweek had, dus denk dat dat het gewoon is…

  #3142898 Quote

  Hoi!

  Ook ik heb de pil weleens een tijd lang doorgeslikt en toen ik uiteindelijk stopte was mijn menstruatie ook heel heftig! Ik denk daarom dat het door het 'doorslikken' komt.
  Maar als het toch nog langer duurt, zou ik als ik jou was even naar de dokter gaan, dan weet je het zeker.

  Succes!

  Groetjes Karin

  #3142906 Quote

  Hoi

  Ik vrees dat het echt komt doordat je de pil 2x hebt doorgeslikt. Ze zeggen wel dat pillen over de datum minder goed werken maar je kan altijd wel een tijdje extra rekenen dat hij nog wel betrouwbaar is. Maar wat raar dat ze je een pil meegeven die dus bijna over de datum was. Meestal gaan die pillen en ook andere pillen heeeeel lang mee.

  Succes, Ester

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct