Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

vroege echo

 • Auteur
  Berichten
 • #1300050

  Ik heb afgelopen woensdag een echo gehad maar ze kon niet zien hoe lang ik zwanger was.Er zat wel een vruchtzakje maar ze kon niet zien of er ook een embryo in zat.
  Ze denken dat ik pas 5 weken zwanger ben en het daarom slecht kunnen zien.Ik moet er van uit gaan dat ik zwanger ben ,maar toch…Wie heeft dit nog meer mee gemaakt

  #3152319 Quote

  Hoi Peet,

  Ja het is zeker herkenbaar hoor wat je hebt.
  Ik zelf was 6 weken en omdat ik veel onzekerheden had over de zw.schap mocht ik een vroege echo laten doen, maar ik moest me goed beseffen dat ik wel eens niet zou kunnen zien. Dat was idd. het geval, ook ik zag een leeg vruchtzakje. Thuis weer enorme twijfel natuurlijk. 2 lange weken wachten. a.s. woensdag krijg ik mijn echo en dan weten we meer. Zelf krijg ik steeds meer het vertrouwen dat het goed moet zitten. Het belangrijkste is dat ik geen bloed en buikpijn heb. Verder ben ik enorm misselijk en moe. Als ik onderaan mn buik voel dan voelt het daar wat harder, dus allemaal tekenen dat het goed moet zitten. Het is ook vergelijkbaar met de zw.schap van mijn zoontje terwijl de zw.schap in augustus mis ging en ook gelijk fout aanvoelde….

  Hopelijk heb ik je wat gerust kunnen stellen maar woensdag weet ik het pas zeker, dan gaat het echte genieten beginnen.

  Groetjes van Brendi

  #3152320 Quote

  ik heb het 2x meegemaakt en 2x zat het goed. Omdat ik onrgelmatig ongesteld ben (ene x na 4 wkn andere x na 15 wkn) wist ik niet hoe ver ik was. En bijde keren daarna hartje gezien. Dus positief blijven denken! en zal duimen voor je!

  #3152321 Quote

  Hoi
  bedankt voor jullie reactie,ik ben in ieder geval een stuk positiever nu..
  Verder is het afwachten..17 november weet ik eindelijk meer.
  Ik heb ook geen bloedverlies en wat zwangerschapskwaaltjes dus ik houd de moed er in!

  #3152322 Quote

  Hoi Brendi

  Succes woensdag!

  #3152342 Quote

  Sjonge ik weeg weer 10 kg lichter voor mijn gevoel!!,

  Vanmorgen weer mijn twijfels of alles wel goed zit, dus ik mocht langskomen om 12.30 voor een echo…Het is gek, maar bij mijn zoontje dachten we ook dat ik een weekje verder was en dat blijkt nu precies weer zo te zijn!!, ze kunnen nog niet met zekerheid zeggen hoe lang ik zwanger ben, daarom moet ik woensdag weer komen. Maar ik heb het hartje horen kloppen en zien bewegen!!, dus ik ben weer helemaal blij. VK zei dat het nou ws. wel goed zal gaan omdat ze alles zien wat ze horen te zien….!!

  Dus Peet, hopelijk komt bij jou ook alles goed. Ik ben in ieder geval het bewijs dat het niets hoeft te zeggen…..

  Groetjes van Brendi

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3152691 Quote

  zie ook mijn reactie bij anoniem80 met topic: "spanning". Het zijn spannende weken tussen "groeit er wat of niet" he. Hopelijk verloopt het bij jullie net als bij ons!
  Succes met wachten,
  groetjes mira

  #3152704 Quote

  Hoi Peet en de rest,

  De echo was net zoals vrijdag ook goed. Kzou nou officieel uitgerekend zijn op 01 juli, dus dan zou ik zn 7 wk zwanger zijn, maar ik moet van de vk wel gewoon 8 wk aanhouden omdat mijn lichaam wel 8 wk zwanger is, maar het kindje is ws. iets jonger. Het schijnt dat een eitje soms wel eens een paar dagen niets doet terwijl je lichaam al wel in de voorbereiding is. Maar kheb in ieder geval weer een hartje gehoord en gezien al was het kindje nog piep klein. Over 3 weken weer een echo en dan moeten we toch echt wel een heel mensje kunnen zien.
  Mijn buik verklapt al wel  ons geheimpje   dus als het zo uitkomt vertellen we het ondanks dat het nog vroeg is. Maar omdat we 2 keer een hartje hebben gehoord ga ik er vanuit dat het goed moet zitten.

  Voor iedereen die nog een echo krijgt, heel veel succes met het ellenlange wachten…

  Groetjes Brendi

  #3152718 Quote

  Hoi Brendi

  Lekker genieten van je zwangerschap nu!
  Blij om te horen dat je hartje gezien en gehoord hebt,fijn gevoel hé?

  Groetjes Petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct