Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring met BabyPlus Prenatal Education System

 • Auteur
  Berichten
 • #1300059

  Mijn vrouw heeft tijdens haar eerste zwangerschap BabyPlus gebruikt, zie http://www.babyplus.com .   Dit heeft ons inziens een zeer positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze zoon; hij heeft al van jongs af een grote woordenschat, is fysiek sterk, (prettig) actief en sociaal vaardig. Zij is inmiddels zwanger van ons 2de kind en gebruikt het natuurlijk weer. Wij bevelen dit aan iedere zwangere vrouw aan.

  #3152387 Quote

  Heb je aandelen?

  #3152389 Quote

  Ja, in beursgenoteerde fondsen in Nederland. En jij?

  #3152394 Quote

  Ik gelukkig niet     

  #3152395 Quote

  Wat een onzin!!
  Laat een kind lekker kind zijn
  In deze tijd moeten ze al zoveel

  Straks krijgen we hier ook van die belachelijke amerikaanse praktijken!!!

  #3152397 Quote

  Heb wel even op de site gekeken, niet alleen een flauwe opmerking  dat ik gelukkig geen aandelen heb,  maar inderdaad een amerikaanse site. Via google ook de Nederlandse site gevonden, maar als je naar specifieke onderdelen  van de site gaat, zoals referenties, word je doorgelinkt naar de amerikaanse site. Dat terwijl de eigenaar een Nederlandse man moet zijn met zijn vrouw uit singapore. Dezelfde man moet het internetbetalingsverkeer in china hebben opgezet, maar je vind hem en zijn vrouw  ook als distributeur van herbalife. Mannen kunnen dus ook multitasken…. .

  Laat kinderen vooral kinderen zijn, ze moeten al zoveel.  Onze dochter stond met 6 maanden en liep met 9. Zeer sterk en goede motoriek, maar wel op haar eigen tempo. Geen gepush of zoiets. Ze had wel wat langer mogen kruipen of zitten, nu moesten we al achter zo'n klein hummeltje aan lopen.

  Groetjes Noah

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3152424 Quote

  …….      niet een inhoudelijk mening??  

  Heb serieus naar je berichtje gekeken en zowel en amerikaanse site als de nederlandse site gelezen, maar aangezien ik nogal kritisch ben en ga googlen, naar andere informatiebronnen, sta ik niet meer open voor nieuwe dingen  en  doe ik voooral mijzelf tekort.      Dus kritisch zijn is niet goed….

  Nee, ik geloof niet automatisch een promopraatje van de leverancier, maar aangezien internet een mooi media is, waar je van allerlei informatie kun opzoeken, ben ik daar ook nieuwsgierig naar. Na alles wat ik gelezen heb, ben ik niet overtuigd van het product en voornamelijk de leverancier/eigenaar van het bedrijf…..   is mijn mening.

  Dat jullie er tevreden mee zijn en er achter staan, is jullie keuze. Zo heeft iedereen zijn eigen mening. Maar om nou alleen te vragen naar positieve ervaringen is ook wel erg bekrompen.

  #3152439 Quote

  Of hij heeft aandelen en wil zoveel mogelijk het artikel promoten en probeerd dat via dit forum

  #3152441 Quote

  waarom reageert je vrouw niet? die is toch zwanger?
  Ik heb de laatste keer radar gezien en dit is volgens mij puur verkoop wat je aan het doen bent!

  Mag een kind niet zelf bepalen wat en wanneer die doet? ze moeten al zoveel als je het consultatiebureau moet aanhoren en dan komt er nog fijn iemand vertellen dat het ZO GOED is voor je kind!

  Ga het is op een andere site proberen of plaats een advertentie in de krant als die dingen niet lopen maar laat dir forum met rust zeg!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct