Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

2besure Ovulatie Positief Clearblue Negatief

 • Auteur
  Berichten

 • Wijtwee
  Bijdrager
  #10314715

  Iemand hier ervaring mee? De control Line bij 2besure is bijna net zo rood als de testlijn. Maar toch geeft de clearblue ovulatie geen smilie, zelfs geen knipperende smilie. 


  Daniejelle
  Bijdrager
  #10314735 Quote

  Herkenbaar! Ik was onder behandeling van de fertiliteitsarts, hij gaf dan aan over +\-4 dagen komt je eisprong dus ga ovulatietesten doen om te kijken wanneer. Met action testen zat ik altijd goed, die van clear blue nooit! 

  #10314739 Quote

  Je test van 2BeSure is nog negatief. De teststreep moet minstens zo duidelijk zijn als ze controlestreep. Pas dan is de test positief. Misschien heb je gewoon  nog meer tijd nodig


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10314746 Quote

  Heb je de extra gevoelige van 2besure? Ik had de gewone en op de dag dat die positief was, was mn test van clearbleu dat ook. Zou nog even doorgaan met testen en deze dagen ook alvast seks hebben met je partner. 


  Wijtwee
  Bijdrager
  #10314777 Quote

  We hebben de extra gevoelige testen inderdaad! 

  We hebben het idee dat de lijnen allebei even rood zijn, maar hebben dit nog niet eerder zo meegemaakt dat de cb niks aangeeft. We testen altijd met 2besure en laatste twee a drie dagen extra met cb. 

  Nu alvast vrijen wordt lastig aangezien we een vrouwen koppel zijn haha, sorry moest er een beetje om grinniken toen ik het las! 

  @daniejelle, dus CB gaf bij jou altijd negatief aan en die van de action positief als ik het goed begrijp? Dat is ook raar eigenlijk toch? 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10314795 Quote

  Nu alvast vrijen wordt lastig aangezien we een vrouwen koppel zijn haha, sorry moest er een beetje om grinniken toen ik het las

  Oh haha sorry 🤭 Succes in ieder geval! 

   

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Daniejelle
  Bijdrager
  #10314796 Quote

  Heel raar inderdaad.. ik heb in de 1,5 jaar tijd dat we onder behandeling waren en dus zeker wist dat mn eisprong eraan kwam 1x een smiley gehad met cb. Met action testen nooit n probleem gehad! 


  Wijtwee
  Bijdrager
  #10314843 Quote

  Dat is echt heel vreemd! Misschien zijn die van de action nog gevoeliger? 

  We zaten te denken dat het misschien komt omdat mijn vriendin nachtdiensten heeft gehad, zou dat de boel in de war kunnen gooien? 

  @rozewolkje geeft niet haha! Geen sorry, dat kan je niet weten toch 🙂 we moesten er een beetje om lachen en zeiden meteen ‘lets go!’ haha


  Charlottte
  Bijdrager
  #10314965 Quote

  Wij zijn al een dik jaar bezig. Met kruidvat ovulatietesten en sensitest altijd zeer duidelijk positieve knaltesten. Met CB nog nooit positief getest!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen