Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2besure Ovulatietesten Vraag

 • Auteur
  Berichten

 • Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10187061

  Goedemorgen, 

  Wat is precies het verschil tussen de normale ovulatietesten van 2besure en de extra gevoelige ovulatietesten. 

   

  Gr Daniëlle 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10187087 Quote

  Hoi,

  Staat in principe op de website ook aangegeven, maar ze zeggen dat de extra gevoelige ovulatietesten gevoeliger zijn voor het meten van de LH-piek. Dus dat betekent dat ze eerder reageren op het LH-hormoon (wat dus ervoor zorgt dat je een eisprong hebt). Er zijn vrouwen waarbij LH minder sterk wordt aangemaakt, die vrouwen kunnen met een normale ovulatietest hun piek niet gemakkelijk vinden. Als je LH een normale waarde heeft (wat meestal zo is), dan kun je beter de normale ovulatietesten gebruiken. Als je dan de gevoelige gebruikt, krijg je namelijk heel veel positieve testen, en weet je uiteindelijk eigenlijk nog niet wanneer je eisprong nu precies is geweest. Een ovulatietest is positief wanneer de teststreep donkerder of even donker is als de controlestreep. Is het nu iets duidelijker? 🙂 


  Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10187118 Quote

  Ja sids me spiraal eruit is pas 1x ongesteld geweest dus geen idee of me lh heel sterk is of niet


  JomieJW
  Bijdrager
  #10187182 Quote

  Dan zou ik beginnen met de normale, als je geen piek kan vinden daarmee kan je altijd nog gevoeligere tests gaan gebruiken, maar voor de meeste vrouwen leveren die alleen maar extra verwarring op, omdat ze, zoals Jomie al zegt, dan positief uit kunnen slaan zonder dat je echt bij je piek zit.

  Eens! Altijd eerst met de normale beginnen, je moet er gewoon vanuit gaan dat je lichaam normale waardes aan maakt. Als je nu echt geen piek kunt vinden, maar vervolgens na een tijdje wel ongesteld bent geworden, kun je altijd nog overstappen naar de gevoelige!


  Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10187222 Quote

  Super tnxs voor de tip ga ik dat doen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct