Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2e Iui Bloed Dag 4

 • Auteur
  Berichten
 • #10587016

  Hallo,
  Ik heb zaterdag een 2e IUI gehad. We kwamen er hoopvol vandaan. Vorige keer had mijn partner zijn zaad 0,8 miljoen goede zaadcellen en deze keer waren het er 23 miljoen! Plus de timing was ook nog eens perfect, (zei de gynaecoloog), het was namelijk precies tijdens mijn ovulatie. Dit konden ze zien na een bloedtest. Het voelt dus als een goede poging!

  De eerste keer dat ik IUI kreeg werd ik na 3 dagen al ongesteld en daar ben ik nu ook weer heel bang voor. Tot gister toe ging het heel goed. Ik had witte afscheiding, wat natuurlijk komt van mijn ovulatie en hele gevoelige en opgezwollen borsten. Voor mij was dit een bevestiging dat de hormonen in ieder geval werkte. Of het een voorteken is voor een menstruatie dat moet je dan altijd maar weer afwachten.

  Maaaar, gister had ik het erg gezellig in bed met mijn partner en had ik daarna helderdood bloedverlies. Ik weer als de dood dat dit het begin van mijn menstruatie is. Al heb ik dan meestal wel eerst donkere afscheiding. Is dit dan een teken van de ovulatie, innestelingsbloeding of een gevoelige baarmoedermond??

  Wie herkent dit??

  #10587017 Quote

  Addiotnoal: 

   

  De bloeding bestond uit helder rood en licht roze bloed. Vanochtend tijdens het plassen had ik geen bloed meer en voor de rest van de dag ook niet. Wel telkens heel zenuwachtig om naar de wc te gaan…… 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct