Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2e keer zwanger door de pil heen

 • Auteur
  Berichten

 • MJ0801
  Bijdrager
  #5734571

  Ik ben nu net 1 maand 25. In 2013 kwam ik erachter dat ik 8 weken zwanger was van mijn dochter. Ik woonde nog thuis en mijn (ex)vriend op een half uur rijden afstand. Hij en zijn vader wilde toen een abortus. Ik heb ervoor gekozen, toch de zwangerschap uit te dragen en er niet in mee te gaan. Hij kwam daarna toch dat die het niet over zn hart kon verkrijgen dat die een kindje rond had lopen, waar die niks mee te maken zou hebben. Nou goed, relatie toch voorbij, nog voor de kleine 2 jaar was.

  Ik heb toen gezegd. Dit gaat me nooit meer gebeuren. Wat een helse tijd, om een kindje bij je te dragen, die ze eigenlijk grof gezegd dood wilde hebben.

   

  Nu komt het. Ik ben nu 9 maanden samen met mijn nieuwe vriend. Hij is geweldig voor mijn dochter. Maar nu ben ik dus weer door de pil heen zwanger geworden. En zegt hij dat hij het nog veel te vroeg vindt om aan een kindje te beginnen. Dat begrijp Ik, dat is het ook. Maar het is er wel!

  Ik heb gezegd dat als hij zo zeker weet dat hij het niet wilt en ik zie op de echo dat het hartje klopt, ik er dan alleen voor ga zorgen..

  Dan zegt hij, ik heb nog geen definitief antwoord gegeven, Maar ik weet wel zeker dat ik er niet klaar voor ben.

  Ik ben zo ontzettend bang. Dalijk ben ik 25 en alleenstaande moeder van 2 kinderen.. hoe ga ik het allemaal doen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct