Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2e Menstruatie Na Bevalling Blijft Uit

 • Auteur
  Berichten
 • #10107120

  Hai,

  13,5 week geleden ben ik via een keizersnede bevallen van onze zoon. 

  Na ongeveer 8 weken werd ik voor het eerst ongesteld. Nu zou ik vorig weekend weer ongesteld moeten worden maar ik ben het nog steeds niet?

  duurt het even voordat de cyclus weer normaal is? Ik heb wel last van krampen en denk elke keer dat het gaat beginnen, maar geen bloedverlies..

   


  Juuno
  Bijdrager
  #10107122 Quote

  Bij mij duurde de tweede cyclus na mijn bevalling en borstvoedingsperiode 56 dagen. Dus het kan zeker even duren voordat deze weer regelmatig is

  #10107140 Quote

  Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden sinds mijn bevalling en die was op 10-05 ik geef ook borstvoeding dus dan is het heel normaal! Maar bij iedereen is het ook weer heel anders. Ik weet niet of je bv of kv geeft? 

  #10107147 Quote

  Ik geef kv.. de eerste menstruatie was erger dan voor mijn zwangerschap. Dacht dat vanaf toen het weer rond de 4 weken zou zijn, maar zit nu op 5 weken en nog nix..

  #10107176 Quote

  Het kan zijn dat het weer even op gang moet komen, je bent natuurlijk ook 9 maanden niet ongesteld worden  als je na een paar weken nog niet je menstruatie hebt gehad gewoon even langs de huisarts gaan! Het kan ook een kwestie zijn van hormonen die nog in je lichaam zitten dat het daardoor onregelmatig is en nog op gang moet komen  


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10107210 Quote

  Ik weet niet of het kan zijn dat je weer zwanger bent? Je zou er een testje aan kunnen wagen. Ben je niet zwanger, dan word je vanzelf wel weer ongesteld. Het kan even duren voor de regelmaat er weer is. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct