Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2e Ronde

 • Auteur
  Berichten

 • MommyvanZ
  Bijdrager
  #10217181

  In eerste instantie is dit topic gewoon om van me af te schrijven. Maar misschien ook om te ervaringen uit te wisselen met dames die met het zelfde zitten of ook zoals ik 1000 vragen hebben.

   

  Ons zoontje is nu 6 maanden. Het was niet “gepland” om voor een 2e te gaan. Iig niet nu al.

  Tot mijn menstruatie uit bleef. 2 weken. In die 2 weken heb ik wel 10 testen gedaan. Ik kon het niet geloven.. weer zwanger. Het eerste wat door me heen ging (sorry) was shit en nu? School, werk, bovenwoning, 2 baby’s etc etc. Wat al binnen enkele uren overging in.. WE GAAN ERVOOR. tot die bewuste zondag ochtend. Ik had bloed bij het afvegen. En dat werd steeds meer, maar geen enkel stolsel.

  De dokter gebeld, en ik moest afwachten. Op maandag maar de verloskundige gebeld omdat ik wilde weten waar ik aan toe was. Een week later op maandag kon ik pas terecht.

  Eindelijk was het maandag, de echo. Helaas was die niet positief. Alles zag er verder goed uit, was schoon etc etc en mijn eitjes waren alweer in werking.

  Maarja wanneer is je eisprong na een miskraam? Iedereen zegt dat het verschillend is. Mijn telefoon app zegt deze week, maar hoe voelt het ook al weer. Normaal gesproken voel ik het ook. Maar op dit moment voel ik van alles. Ik merk aan mezelf dat ik alleen maar kan denken aan zwanger zijn.. hoe dan?? 4 weken geleden kwam het nog niet eens in me op en nu ineens ben ik obsessed wat betreft kinderen krijgen.

  1 ding is me duidelijk geworden. Respect en begrip voor alle vrouwen die al jaren bezig zijn met het krijgen van kinderen. En voor alle vrouwen die een miskraam gehad hebben. Iedere maand weer de vraag of het dan nu wel zo mag zijn. Elke keer bij een positieve test de blijdschap en vervolgens weer een klap in je gezicht bij buikpijn en/of bloed verlies. Het continu bezig zijn met het zwanger proberen te worden etc etc.

  Wat een k.u.t gevoel.

  En dat terwijl ik niet eens mag klagen. ik heb een kindje mogen krijgen terwijl sommige vrouwen nog niet 1X dit geluk hebben mogen ervaren. 

  Dit maakt het ook dat me echt enorm schuldig voel voor mijn obsessie.

  Zijn er dames die dit ook zo ervaren? Of misschien ook een miskraam gehad hebben en nu weer voor een nieuwe ronde gaan?

  Dankje wel voor het lezen

  X

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct