Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2e trimester vermoeid en misselijk

 • Auteur
  Berichten

 • Gekopkatten
  Bijdrager
  #10081042

  Dag meiden, 

  Helaas ben ik weer misselijk en heb een enorme vermoeidheid de afgelopen dagen terwijl ik in het tweede trimester zit ik ben nu 21weken en 4dagen.

  Vanaf de 5e week tot mijn 16e week had ik het ook heel erg weet iemand misschien waarom dit nu terug gekomen is en waar dit aan kan liggen?

  Ik heb boor de rest een gezonde zwangerschap kindje groeit goed hartje klopt mooi alles was keurig tijdens de 20weken echo.

  Ik hoor graag van van jullie, 

  Groetjes Roos


  Kimmoe
  Bijdrager
  #10081046 Quote

  Ik zit nu op 23 weken, ik heb het ook weer terug wel minder misselijk dan het eerste deel gelukkig de kleine maakt een groeispurt tot en met week 25 geloof ik dit kan weer heel veel energie vragen.


  Zeeuwse mama
  Bijdrager
  #10081085 Quote

  Ik ben 26wkn en 2 dgn zwanger en ook hier een extreme vermoeidheid en vlagen van misselijkheid. Heb ook geen idee waar het vandaan komt. Ben van plan om het bij de gynaecoloog aan te kaarten de volgende afspraak. 


  WR
  Bijdrager
  #10081233 Quote

  Ik ben inmiddels 32 weken zwanger en ben nog steeds heel moe. Tot nu toe de hele zwangerschap last gehad van vermoeidheid. In principe zeggen ze dat de kwaaltjes na het eerste trimester minder worden maar we zijn allemaal anders en reageren dus ook allemaal anders op de hormonen en andere veranderingen van ons lichaam. 

  De een is de gehele zwangerschap misselijk, de ander moe, weer een ander heeft al bekkeninstabiliteit in het eerste trimester en sommigen hebben nergens last van.

  Probeer zoveel mogelijk naar je lichaam te luisteren en neem vooral je rust wanneer dit kan is mijn advies. Eind volgende week gaat mijn verlof in en dan ga ik genieten en uitrusten voor de bevalling, wil het slapen snachts niet dan maar overdag. 


  Gekopkatten
  Bijdrager
  #10081281 Quote

  Dag meiden, 

  Bedankt voor alle reacties. 

  En inderdaad elke vrouw is anders en reageert anders op de hormonen. 

  Iedereen veel succes en probeer van de zwangerschap te genieten 😀

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct