Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2x eisprong in 1 cyclus – Bij 2de eisprong korte LF

 • Auteur
  Berichten
 • #10256193

  Hallo iedereen, ik ben nieuw hier.

  Ik heb deze maand namelijk iets raar ontdekt in mijn cyclus.. we zijn al een paar maanden bezig om zwanger te worden aan de hand van ovulatietesten weet ik wanneer mijn eisprong plaatsvind. Ondanks de ovulatietesten lukte het ons tot nu toe nog niet om zwanger te geraken. Dus ben ik een 3tal weken geleden naar de gynaecoloog geweest, dit was net voor mijn menstruatie dus aan de hand van mijn bloed kon hij niet meer zien of ik een eisprong had gehad. Dus ik moest vorige week teruggaan, ik zat toen net de dag voor mijn eisprong, hij zag verschillende eitjes zitten maar waren namelijk te klein.. hij heeft dan ook bloed getrokken en moest gisteren weer op controle.. aan de hand van het bloedonderzoek bleek dat ik toch een eisprong heb gehad.. en hij heeft weer een inwendige echo te zien en daarop waren 2 follikels te zien van 16mm.. dus hij zei dat we dit weekend zeker aan de slag moesten ondanks dat ik “normaal” volgende week woensdag mijn menstruatie krijg.. 

  Heeft hier iemand ooit 2x een eisprong gehad in 1 cyclus? Mijn cyclus is normaal tussen de 26 a 28 dagen.. dit is de eerste cyclus waarvan dat we het nu weten door een gyne onderzoek dat ik dus 2x een eisprong heb.. 

  Ik ben dan ook terug begonnen met de ovulatietesten en vandaag was hij negatief maar de gyne verwachtte hem morgen of zaterdag.. heeft dit eitje dan nog wel genoeg tijd om in te nestelen aangezien ik mijn menstruatie woensdag moet krijgen? De gyne zei ja we zullen zien of je menstruatie effectief wel door komt.. 

  Kan iemand mij hier meer over vertellen of heeft iemand dit ook al gehad of gehoord? 
  Alvast bedankt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct