Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2x Forum Dit Betreft Juiste Onzeker Lichaam

 • Auteur
  Berichten
 • #10105635

  Hoi moeders ik zit met het volgende, en wil het graag even van mij afschrijven..

  Ik ben pas 25 geworden en moeder van 2 mooie kinderen. Ik ben altijd sportief geweest en hou ervan om voor je lichaam te zorgen (qua voeding en beweging). Echter sinds ik zwanger werd van mijn 1e en deze zwangerschap behoorlijk zwaar was, had ik alles losgelaten. De 2e kondigde zich na de bevalling van mijn 1e ook weer aan na 3 maanden. Dit keer wel kunnen opletten qua voeding etc.

  Ik ben zelf 171 cm en weeg 68, draag maat 36. Ik heb hier weer hard voor moeten knokken na de 2 bevallingen. 5 maanden geleden bevallen van mijn 2e. Ik merk nu dat mijn borsten echt “hangen” en slap zijn. Mijn buik is uitgerekt en er hangt overmatig huid/vel ‘los’. Dit blubbert rondom mijn navel en vormt zich echt als een onderbuikje zodra ik een broek aan heb. 

  Ik ben SUPER trots op mijn lichaam! Alleen ik vind mezelf nog echt te jong om én onzeker te moeten zijn over mijn lichaam, en om allemaal corrigerende kleding te moeten dragen. 

  Is er iemand die een minibuikoperatie om dezelfde redenen heeft ondergaan? 

  Ik wil hier graag voor sparen. Het houdt me bezig en voel me echt een oma met een jonge geest 🙁 

  Nogmaals ik ben echt super trots op mezelf en mijn lichaam die mijn twee prachtige kinderen op de wereld heeft gezet. Alleen de media laat een heel ander ideaal beeld zien dan hetgeen wat er onder mijn hemdje verschuilt zit.. 

  Ik hoor graag van andere mamas die mij mogelijk begrijpen danwel ervaring hiermee hebben! 

  Groetjes


  Champagne
  Bijdrager
  #10105694 Quote

  Je gevoel kan ik heel goed begrijpen! Al na mijn eerste kindje was mijn lichaam echt een slagveld. Mijn baby is alweer een jaar oud en ik ben best wel tevreden als ik me bedenk waar ik vandaan kwam. Weet niet of het bij jou helpt, maar wat bij mij heeft geholpen is heel veel trainen. Vooral veel de borstspieren en buikspieren. Ook deed ik pilates en yoga erbij. Beetje bij beetje zag ik verandering. Bovendien als je menstruatie weer op gang komt, komt het vetweefsel in je borsten weer een beetje terug. Had het al opgegeven, maar mijn kapster zei dat het met veel displicine beter kan worden. Mijn navel hangt nog wel, maar dat neem ik voor lief. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct