Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

3.5 weken zwanger raar gevoel onderbuik

 • Auteur
  Berichten

 • MamaBK
  Bijdrager
  #10045228

  Hallo,

  Ik weet sinds zondag dat ik zwanger ben (zondag licht getest met kruitvat 2v5 en maandag clearbleu 1-2weken zwanger) nu heb ik toch al dik een week zo’n gevoel in mijn onderbuik alsof je ongesteld word. Iemand hier ervaring mee en is dit gevoel normaal? Verder tja pijnlijke borsten beetje duizelig en beetje misselijk.
  Deze zwangerschap was gepland maar zeer snel. 14 nov gestopt met de pil 18 nov ongesteld en nu dus in verwachting. Ik moet wel toegeven dat ik bang ben dat het mis gaat geen idee waarom maar dat gevoel krijg ik niet weg. 8 januari heb ik de eerste echo misschien gaat het gevoel dan weg?


  Apiedec
  Bijdrager
  #10045373 Quote

  Gefeliciteerd! Ik had het destijds ook; waren mijn darmen (komt vaak voor) en toch ook echt de spanning. Nu ruim 39 weken zwanger dus helemaal goedgekomen! 😁


  Chan1234B
  Bijdrager
  #10045398 Quote

  Had ik ook in het begin hele erge krampen kunnen inderdaad je darmen zijn of je baarmoeder die aan het groeien is. 

   

  #10045459 Quote

  Heel herkenbaar, ik had de eerste weken ook last van buikkrampen. Doordat je wilt dat alles goed blijft gaan en het spannend is ga je er ook meer op letten. Ik kreeg bij 7 weken zelfs een lichte bloeding. Toen was in helemaal in paniek! Maar het bleek gewoon een innestelingsbloeding te zijn. Inmiddels ben ik 21 weken en gaat alles goed. Gefeliciteerd!


  Esteenhuis
  Bijdrager
  #10046024 Quote

  Jup ook last van “ongesteld” krampen! En spanning boven in de buik hihi

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct