Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

3 dagen overtijd.

 • Auteur
  Berichten

 • NathalieKJ
  Bijdrager
  #10263690

  Hallo,

  Ik ben 3 dagen overtijd en mijn testen blijven negatief! Ik ben er echt de hele dag mee bezig. Blijfg maar door me hoofd spoken. Ik heb nog nooit eerder gehad dat ik overtijd was.. wat kan ik het beste doen. Afwachten of toch even de dokter bellen voor een bloed onderzoekje. Ik hoor graag wat jullie zouden doen. 


  Liekeg
  Bijdrager
  #10263692 Quote

  Heb je wel een regelmatige cyclus? 


  NathalieKJ
  Bijdrager
  #10263704 Quote

  Jaa heel regelmatig. Ik kon de klok er altijd op gelijk zetten wanneer ik ongi moest worden. 

   


  StephW
  Bijdrager
  #10263718 Quote

  Ik zou even wachten, sommige vrouwen testen pas later positief, of miss heb je ineens toch een wat langere cyclus. Over 2 dagen gewoon weer even testen. Ik duim voor je.

  #10263742 Quote

  Ben ook al 5 dagen ‘over tijd’ laatste 2 cyclussen waren 33 dagen en daarvoor rond de 30, dus ook vrij regelmatig al 5 maanden, na stoppen met de pil. Ook negatieve test gehad met 2 dagen over tijd. Als ik morgen nog steeds niet ben maar weer is een test doen. ben bang dat mw lichaam me in de maling neemt 😟 hopelijk niet en ben ik gewoon zwanger, maar ik snap hoe je je voelt er spookt van alles door je hoofd. Dan weet ik liever dat het niet gelukt is en je verder kan gaan want nu weten we niks.


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10263761 Quote

  Maar weet je zeker dat je over tijd bent??? Je hebt dan dus ovulatie testen gebruikt?  Want anders weet je niet als je ovulatie echt op zelfde dag was. Komt vaak voor dat je cyclus door stress ofzo langer is. 

  Dus als je echt ovulatietesten hebt gebruik en je dus over tijd bent zou ik even over paar dagen weer testen en dan dokter bellen. 

  Als je geen ovulatietesten hebt gebruikt is je cyclus vast langer deze keer. Dus gewoon afwachten. En na week weer testen als je dan nog niet ongesteld bent. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  NathalieKJ
  Bijdrager
  #10263858 Quote

  Vanmiddag ongesteld geworden! Wat een tegenvaller. Maar.. we gaan er gewoon weer voor en misschien de volgende rond! Ik hoop het zo.  SV ik ga voor je duimen. Wat blijft het toch elke keer weer spannend

  #10263881 Quote

  Oh wat balen!!  Tot nu toe nog niks nog maar even afwachten. Misschien toch later een eisprong gehad deze cyclus.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct