Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

3 Maande En Tandjes

 • Auteur
  Berichten

 • Elias
  Bijdrager
  #10496660

  Hey, mij jonge van 3 maanden kwijlt heel veel, alle Fingers in mond en die ontlasting is nu meer en zacht. Is niet meer zo relaxed over dag ( door het jeuk)?!?!?

  Begon het bij iemand ook zo vroeg? Ervaring?

  Groetjes 😉


  Lewis
  Bijdrager
  #10496664 Quote

  Het kan, maar rond 3 maanden start de orale fase en dan gaan ze alles ontdekken door in hun mond te stoppen. Ze gaan dan ook meer kwijllen. Dat neemt rond 1 a 1,5 jaar weer af. Dus het wijst ws niet op tandjes. 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10496665 Quote

  Kan ja, maar dit is idd ook de leeftijd dat ze alles in de mond beginnen te stoppen, ze voelen met hun mond als ze nog zo klein zijn!

  Tandjes is altijd een lastig iets, je denkt soms dat ze er last van hebben maar het kan echt weken duren voordat er dan echt een tandje zichtbaar is. Ik vond het altijd lastig te bepalen wanneer ze er last van hebben.


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10496685 Quote

  Haha het is net alsof ik mijn eigen post lees! Ik dacht destijds ook dat ze tandjes kreeg. Maar nee hoor .. zelfs icm met slecht drinken en luieruitslag niets in beeld 😉 en inmiddels kwijlt ze werkelijk alles onder 🤣


  MamaE
  Bijdrager
  #10496689 Quote

  ik had precies hetzelfde idee toen mijn dochter 3 maanden was! en het kan.. maar het kan ook nog even duren.. bij mijn dochter uiteindelijk pas rond 6 maanden!

  #10496700 Quote

  Het kan wel hoor. Mijn zoontje had met 4 maanden zijn eerste tandjes. Met 3 maanden begon het tandvlees te irriteren.

  Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

  Smeetje
  Bijdrager
  #10496713 Quote

  Ik had hetzelfde inderdaad! Wel iets later geloof ik. Maar ik heb heeeel lang gedacht dat er wel tandjes aam zouden komen. Veel kwijlen, bijten, alles in haar mondje, etc. De eerste tandjes kwamen uiteindelijk met 9 maanden haha. Dus… het kán, maar het kan heel goed iets anders zijn en gewone ontwikkeling.

  #10496716 Quote

  Hier had onze dochter met 2 maanden al haar eerste tandjes. Begint idd met hevig kwijlen, veel willen bijten en andere stoelgang.
  Succes 😉
  PS met geven van borstvoeding en ze gaan happen/bijten heel licht in de neus knijpen dan laten ze los, ipv los trekken uit reactie (auw). Daarna gewoon weer opnieuw aanleggen.


  Elias
  Bijdrager
  #10497003 Quote

  Bedankt voor al die reacties🥰

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct