Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

30 Weken En 24 Kilo Aangekomen

 • Auteur
  Berichten
 • #10264346

  Hoi meiden, 

  Even mijn frustratie uiten. Maak me toch wel een beetje zorgen. Ben nu bijna 30 weken zwanger en ondertussen al 24 kilo aangekomen. De kleine is qua gewicht ook bovengemiddeld geschat. 

  Voor me gevoel blijf ik ook maar groeien in gewicht en ervaar steeds meer lichamelijke ongemakken. Ben altijd heel erg gefocust geweest op mijn gewicht en bleef altijd heel stabiel op 70kg (lengte 1.80). 

  Zijn er meer meiden die zoveel zijn aangekomen? 

   

   

  #10264348 Quote

  38weken en 30kg aangekomen nu! Moet er wel bij vermelden dat ik voorheen khd arm at, en dat niet mag tijdens zwangerschap. En dat ik er de afgelopen 1,5 maanden helemaal niet meer om denk. Ik houd ook heel veel vocht vast nu tegen het einde.. 

   

  #10264353 Quote
  1. Jullie maken je druk om t aankomen,ik vondt t juist mooi om je lijf zo te zien mee groeien.
  2. bij mijn eerste kwam ik 22kilo aan en nu bij de derde val ik alleen maar af wat ook niet goed is! Belangrijkste is dat de baby t goed doet! 

  Mali
  Bijdrager
  #10264355 Quote

  Ik was ook 30 kilo aangekomen en moet zeggen dat t er ook allemaal weer af gegaan is zonder heel veel moeite..

  ofja.. nog 2 kilo dan 🤪


  Rcl
  Bijdrager
  #10264397 Quote

  Ik ben 30 weken 10 kilo aangekomen in totaal verschild per persoon en als je weet dat jr gezond eet en beweegt is niets aan de hand ligt ookn aan je bouw 


  Miesi
  Bijdrager
  #10264409 Quote

  Hier bevallen met 40+2 en in totaal 13 kg bijgekomen.. na bijna 3 maanden nog 4 kg te gaan en weer op gewicht voor de zwangerschap. Niet te druk om maken idd…maar snap dat de lichamelijke klachten wel vervelend zijn.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Lizzyluc
  Bijdrager
  #10264414 Quote

  Ik wa Ongeveer 25 aangekomen tijdens de zwangerschap! Vreselijk! Maar mijn eigen schuld ook deels. Week na de bevalling 9kg kwijt. Mijn baby was dan ook bijna 10 pond en nu blijf ik lang steken maar rustig aan komen we verder. 

  Niet druk maken komt goed!


  TJF
  Bijdrager
  #10264656 Quote

  Ik snap helemaal wat je bedoelt. Hier 1e zwangerschap +24 totaal. Voelde me daardoor echt niet meer mooi. Ik vind het super dat ik zwanger mag zijn (nu 24 weken en +12 kg), maar die extra kilo’s zijn helemaal niks. Bij de 1e gelukkig na 5 maanden weer op m’n gewicht, zelfs 2 kg daaronder. Ik snap dus heel erg dat je je rot voelt, maar ’t komt waarschijnlijk weer gewoon goed!

  Ik let trouwens normaal ook goed op m’n gewicht, 1,75 en 68 kg.

   

  Succes nog de laatste weken! Met je gewicht komt ’t echt wel weer goed 🙂 


  NicolineL
  Bijdrager
  #10264696 Quote

  Natuurlijk is het schrikken.. ik kreeg nog net geen paniek aanval als ik van de VK weer op de weegschaal moest staan. 33 kilo met 39 weken, dacht dat ik flauw viel! Ik woog altijd ergens tussen de 58 en 62 kilo dus de schrik zat er goed in..  De laatste maand liep ik alleen nog in een zwarte legging met een oversized coltrui, uiteraard ook zwart!

  Inmiddels anderhalve week geleden bevallen en de eerste 15 kilo zijn er al af. Sowieso een flinke baby, veel vruchtwater maar ik denk ook veel vocht. Het gekke is dat ik iedere dag verschil zie…  

  Komt echt wel goed! 🤗

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct