Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

30648 Raad En Advies Gevraagd

 • Auteur
  Berichten
 • #1036650

  kleintje82 schreef vandaag om 16:02
  hallo alleamaal..

  ik zit met iets en moet even raad vragen..
  gisteren heb ik een echo gehad, de gyneacoloog had het voorrtduren d over de beentjes en een armpje, en ikzelf zag ook maar de hele tijd 1 armpje, nu zit ik er dus echt mee in mijn maag, en ben dus bang dat ons kindje niet goed ontwikkeld is.. krijg er gewoon flinke buikpijn van!! en weet niet wat ik moet, ik heb vanmiddag dan ook de verloskundige van ons dorp gebeld en gezegd dat ik me erg zorgen maak en flinke buikpijn heb e.d. en dus moet ik vanavond naar haar toe om het er even over te hebben.. ik voel me zo dom.. omdat ik dus met zoiets kom.. of vinden jullie het niet dom!! ik schaam me er bijna voor.

  Ik heb natuurlijk met mijn domme kop gisteren ook niets gevraagd toen hij het erover had, durfde ik niet want dacht dat ik dan raar over kwam..

  ik ben nu bijna 14 weken..

  zagen jullie wel alles op de echo met 14 weken??

  kus

  #3023534 Quote

  Hallo kleintje,

  Ik ben niet zwanger en heb nog nooit een echo gehad, maar ik wil je toch gerust proberen te stellen. Misschien heb je maar 1 armpje gezien omdat het een zij aanzicht van de baby was? Het is dan logisch dat je maar een armpje zag want het andere armpje ligt dan achter het lichaampje? Het is dan ook logisch dat de vk praat over 1 armpje, want die ziet er natuurlijk ook maar 1 op de echo.

  Het is goed dat je vanavond weer even teruggaat dan kunnen zij je waarschijnlijk helemaal gerust stellen!

  Succes!

  X hopje

  #3023545 Quote

  Hoi kleintje,

  Ik sluit me aan bij mijn voorgangster, al zou ik je VK als het je zo dwars zit vragen om een extra echo. Als je vertelt dat je je zo'n zorgen maakt, zullen ze daar echt niet moeilijk over doen.

  Succes!

  Groetjes Linda
  (15,5 week zwanger van 2de kindje)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct