Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

32 Weken Geen Drang Om Te Plassen

 • Auteur
  Berichten

 • SaniVdG
  Bijdrager
  #10205320

  Hoi dames,

  Voorheen (zwanger/niet zwanger) voelde ik altijd wel goed de drang van een volle blaas. Nu niet meer (al ca. 2 weken). 

  Ik weet van mezelf dat ik vaak moet plassen (drink veel water en thee,) en welke tijden dat meestal is (op werk vast ritme qua thee momenten)..dus dan ga ik maar vast en komt er echt veel uit!! Maar zonder dat ik dus daarvoor het idee had een volle blaas te hebben.

  Heeft iemand anders dit ook (gehad?)

  #10205332 Quote

  Komt door de verdrukking van de blaas. Ik had dit op een vervelende manier namelijk dat ik niet voel wanneer ik plas dus het komt voor dat ik in mijn broek plas. Gelukkig niet vaak. En wel vaak dat ik niet voel of ik ben uitgeplast en dus opsta en het weer begint te lopen. Heel vervelend maar niks aan te doen. Hopen dat t na de bevalling weg gaat. 


  SaniVdG
  Bijdrager
  #10205353 Quote

  Mm oke. Dus gewoon op gezette tijden dan maar naar de wc. Ik had soort verwacht dat ik juist vaak drang zou gaan voelen. 

  Dat is wel heel erg vervelend bij jou! Dat heb ik (nog) niet. Komt uiteindelijk vast wel weer goed. Succes!

  #10205368 Quote

  Mm oke. Dus gewoon op gezette tijden dan maar naar de wc. Ik had soort verwacht dat ik juist vaak drang zou gaan voelen. Dat is wel heel erg vervelend bij jou! Dat heb ik (nog) niet. Komt uiteindelijk vast wel weer goed. Succes!

  Je leert ermee dealen. En gelukkig ben ik al 38 weken dus het is niet lang meer. Ik las dat je na de bevalling ook een tijdje incontinent kunt zijn. Ik zou het wel aangeven bij je vk, zij kunnen tips geven over hoe vaak dan naar toilet 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct