Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

34 Weken Soms Veel Beweging Soms Amper

 • Auteur
  Berichten
 • #10563434

  Lieve allemaal ,
  Ik ben momenteel 34 weken zwanger de ene dag is de baby super actief maar de andere dag is ze heel rustig is dit normaal ? Ben er al een paar keer extra voor op controle geweest als ik ze minder voelde en dat was altijd goed …. voorbeeld gisteren bijna geen beweging enkel door stimulatie van lichtjes duwen en vandaag gaat mijn hele buik heen en weer gedurende de hele dag .
  Veel liefs 
  Een overbezorgde mama 


  RS
  Bijdrager
  #10563441 Quote

  Tis toch normaal dat ze laatste paar weken dan mjnder gaan bewegen omdat ze veel minder ruimte hebben? Tenminste dat is wat ik weet maar ik ben pas 23 weken


  Nmjwg
  Bijdrager
  #10563447 Quote

  Mijn dochter is met ruim 37 weken uit haar eigen geboren en voelde haar de laatste weken ook heel weinig. Ze was voor haar termijn al flink en had gewoon geen ruimte meer dus dat kan! Ze is hartstikke gezond


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10563449 Quote

  Ik ben bijna 40 weken en mijn kind is super druk🤣🤣🤣, send helpp!

  Maar het is normaal. Soms hebben ze dagen dat ze meer slapen, soms heb je dagen dat jij actiever bent waardoor zij meerdere keren in slaap gewiegd worden. Soms zijn ze druk. Its really normal 🤍

  #10563460 Quote

  Als ze dan heel de tijd minder beweegt zou ik zeggen ja maar omdat ze de ene dag wel heel veel beweegt en de andere niet ligt dit niet aan ruimtegebrek denk ik …. 

  Vee liefs 


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10563548 Quote

  Maar als je een aantal keren bent geweest, en niets was aan de hand.. en je zegt zelf het verschilt per dag? Wellicht is je kind soms druk en soms niet?
  Wat we al zeiden, het kan aan zoveel dingen liggen. Jij die soms actiever bent waardoor ze meer in slaap gewiegd wordt, de baby’s mood, ruimtegebrek.
  Waarom maak je je dan alsnog gek? Zou geen dingen op je afroepen.
  Je kind is hartstikke gezond, je controles bevestigen dat.

  En als je toch twijfelt, ga weer voor een extra controle maar als het hetzelfde is.. let it go en geniet gewoon van het feit dat ze de ene dag actief is en de ander dag een luilak.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  FunnyFaye
  Bijdrager
  #10563564 Quote

  Na 28 weken moet je de baby elke dag voelen, ze zullen steeds minder ruimte krijgen dus als je de baby minder voelt is niet erg. Zolang je maar elke dag contact hebt. Bij twijfel altijd langsgaan, verloskundigen zijn blij met je als je ‘te vaak’ langskomt maar zodra je niet langskomt bij twijfel wordt het lastiger


  Lsh
  Bijdrager
  #10563599 Quote

  Heel herkenbaar zowel in deze zwangerschap (34 weken) als bij mijn vorige zwangerschap. Eigenlijk de hele zwangerschap door de ene dag heel actief met beurse plekken tot gevolg en de volgende dag weer een heel stuk rustiger. Ik geniet er dan even van en kan dan ook echt even bijkomen. Zolang je je kindje iedere dag voelt en het niet ineens heel anders is dan je gewend bent is het goed, maar volg vooral je gevoel hierin.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct