Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

35.5 week en groot feest schoonouders

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10118877

  Ik ben 35.5 weken zwanger. Morgen hebben wij  zoveel jarige bruiloft van mijn schoonouders. Ik zie hier erg tegen op. Wij worden om 11 uur verwacht om fotos te maken etc etc. Om half 3 gaan we feesten en dat duurt tot 20 21.00 uur. Lange dag. Ik slaap elke  middag en heb dat nodig. Maar dit gaat morgen niet lukken. Het is te ver om even op en neer te rijden. Pfff hoe ga ik dat volhouden. Als ik moe ben dan kan ik ook niks hebben en ben ik chagie. Dit is niet alleen rot voor mij maar ook voor alle andere.  Oo en dan heb  ik nog niet eens over de herrie gehad. Daar kan ik ook minder goed tegen.  Iemand tips..? 


  W83
  Bijdrager
  #10118883 Quote

  Ik zou gewoon zeggen dat jullie niet tot zo laat blijven. Ik vind ook niet dat ze dat kunnen verwachten van een zwangere in het laatste trimester. Ik heb altijd duidelijk gezegd vanaf 36 weken ga ik niet ver weg meer. Je hebt niks voor niks dan al verlof.

  #10118884 Quote

  Aan jezelf denken. Gaat t niet, dan eerder naar huis!


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10118887 Quote

  Lekker jezelf blijven en rustig aan doen. Zoek waar het kan een stoel en misschien kun je er even tussenuit voor een tukkie in de auto of een stukje rijden? Dan krijg je toch wat rust. Verder niet al te veel over in zitten/over opwinden, gewoon wat laten gebeuren. En als je geen zin meer hebt, ga dan gewoon naar huis. Niemand zal je dwingen om te blijven neem ik aan 😉


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10118888 Quote

  Kun je niet kijken of er bij de accommodatie iets mogelijk is? Of er vlakbij? Dan kun je je tussendoor even een paar keer terug trekken om uit te rusten.


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10118892 Quote

  Bedankt voor jullie lieve berichtjes. Er wordt wel vanuit gegaan dat je er hele dag bij bent.. Zo vervelend. In de auto slapen zie ik niet zitten. En waar t feest is verder geen gelegenheid om ergens te slapen. 

  T beste is inderdaad over me heen laten komen. Ik durf t alleen ook niet zo goed tegen me vriend te zeggen die is t ‘geklaag’ zat. Hier wil ik verder niet op in gaan.  Bedankt! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10118906 Quote

  Is het een idee om voor de dag van het feest een hotelletje te boeken? Kun je tussendoor lekker even slapen en uitgerust weer terug naar het feest.


  FSZVDW
  Bijdrager
  #10118927 Quote

  Gewoon van je afbijten en zelf ook wat te zeggen hebben. Hun zijn toch niet jouw baas? Dat ben je nog altijd zelf. Daarbij ben JIJ nu de enige die nu al voor je baby kan zorgen. Als jij straks na dat feest n week met harde buiken op de bank en plat moet liggen omdat je rustig aan moet doen dan denken zij ook niet aan jou;) “er wordt verwacht dat je daar de hele dag bij bent”…. ik mag hopen dat dat niet voor jou geldt. Dan zou ik ze nogal egoïstisch vinden. Zowieso iets raars om van je gasten te verwachten……


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10118960 Quote

  Toch met je vriend of je schoonouders over hebben, ze kunnen moeilijk rekening met je houden als ze niet weten dat dat nodig is. Je vriend wil vast wel gewoon heen kunnen zonder eerder weg te moeten, is het misschien mogelijk dat jullie niet tegelijk naar huis gaan. Iemand die jou, of je vriend thuis kan brengen? Dat er van de meeste gasten verwacht wordt er het hele feest bij te zijn, is nog een beetje te begrijpen, maar een uitzondering voor een hoog zwangere is toch wel mogelijk?

  Maar als er echt niks mogelijk is, zit er niks anders op dan het maar over je heen te laten komen. Misschien dat een set oordopjes je soms nog even een momentje rust kan geven. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct