Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

35 Weken Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Ans
  Bijdrager
  #10205990

  Ik zit in mijn 35ste zwangerschapsweek en man, het wordt nu wel zwaar.. ik probeer van de laatste weken te genieten maar ik kan gewoon zowat niks meer. Slaap niet tot nauwelijks snachts door pijn in me heupen, geen adem, een hele dikke buik en vaak plassen. Overdags gaat het redelijk maar het huishouden of ver wandelen met de hond uit zich meteen al in harde buiken. Meneer groeit ook als kool en loopt ook een week voor op de groei! We weten natuurlijk waar we het voor doen, maar eerlijk gezegd ben ik er wel klaar mee. Veel mensen snappen dat niet in mijn omgeving en mijn man probeert me wel te snappen maar die voelt al die lichamelijke ongemakken natuurlijk niet. Ik probeer nu maar leuke series te kijken, beetje in huis te rommelen. Merk ook dat ik de afgelopen week geen behoefte heb aan mensen om me heen. Spreek altijd graag af met vriendinnen of familie maar ik ben erg op mezelf op het moment. Iemand nog meer zijn klaaguurtje aan me kwijt? Gooi er maar uit! Haha. Ben gelukkig niet de enige. :)


  Nicolekleintje
  Bijdrager
  #10206045 Quote

  Ik had dat ook. Kon niks behalve op de bank hangen. Nou ben ik van mezelf al heel erg introvert en graag thuis, dus of dat erg verschillend was durf ik niet te zeggen. 

  Nog heel ff genieten van het niks doen zou k zeggen! En vooral lekker veel niks doen en series kijken! 

  Ben zelf al 2 maanden geleden bevallen van een dochtertje. Morgen weer werken. 😭 daar heb ik dus echt geeeeeeeeeeeeeen zin in. 


  Elln
  Bijdrager
  #10206055 Quote

  Heel normaal voor die aantal weken ! Laatste loodjes wegen het zwaarst. 

   

  Hou vol! Doe rustig aan.. dat huishouden komt wel weer en anders doe je elke dag een klein beetje om het bij te houden? 

  Je komt nu lekker in die bubbel vlak voor de bevalling.. 

  ik had hier zelf ook last van, uitgeput zijn als ik soms al naar de voordeur moest lopen. En ‘ snachts slecht slapen wat resulteerde in serie’s midden in de nacht kijken 😉 nog even en je hebt die kleine in je armen 


  Galileo
  Bijdrager
  #10206059 Quote

  Heel herkenbaar! Zit ook in week 35 en sinds een dag of 4 slaap ik slechter, doet mijn buik pijn, heb ik kramp in mijn benen en ben ik moe. Voelt zo enorm suf!  Nog 3 dagen werken, dan begint mijn verlof, maar zie er bijna tegenop omdat dan de afleiding ook weg is. Ik blijf toch maar gewoon een beetje bezig en wissel dingen af. Van het weekend dus wel gewoon op de fiets weg, al ben ik moe, word er niet veel moeier van. 

  Sterkte nog even, die laatste loodjes kunnen we ook aan! 


  Ans
  Bijdrager
  #10206106 Quote

  Rustig aan doen is heel lastig voor me maar zal wel moeten haha! Ik rommel maar een beetje in huis en gelukkig heb ik veel vriendinnen die me vermaken zo af en toe maar! Ik ben ook graag lekker alleen of samen met mijn man samen. Komt denk ik ook omdat ik helaas al vanaf week 19 thuis zit in de ziektewet helaas. Heb bloedpropjes gehad vanwege de zwangerschap dus dat speelt ook een rol hoor! 

  Gelukkig wordt het lekker weer en kunnen we een beetje zonnen! Die laatste weken gaan we ook maar rocken!  


  Neusje
  Bijdrager
  #10206158 Quote

  Ik zit ook in hetzelfde schuitje… ook 35 weken en er ook wel klaar mee.. 

  Mijn 2e week verlof is nu in gegaan en heb voor mijn gevoel nog redelijk veel te doen maar heb nergens de energie voor of zin in. 

  Vandaag moest ik wat poetsen omdat er vanavond bezoek kwam en mijn moeder ingeschakeld om te helpen. Ook ben ik samen boodschappen gaan doen. Verder heb ik ook echt niks gedaan. Alles is me teveel, al heel snel pijn aan mijn buik, krampen en steken. En ook veel misselijk en duizelig. Op het moment zit ik half rechtop in bed met net een Rennie achter de kiezen. Heb de hele zwangerschap pas 5 gehad, waarvan 3 in de laatste 24 uur haha 😊

  Ik hoop ook echt zo dat mijn meisje eerder geboren gaat worden want ik vind 5 weken nog erg lang klinken op deze manier… 

  Zo dat was mijn klaagzang voor vandaag 😂

  Ps. Slapen gaat gelukkig wel nog goed.. wel 5x per nacht ofzo plassen maar daarna weer gelijk verder slapen 😴😊

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Miesi
  Bijdrager
  #10206177 Quote

  Ohh wat herkenbaar allemaal. 30 wkn nu en ook nergens zin en puf voor maar wel  nog zoveel wat moet gebeuren voor mijn gevoel! Elke dag een beetje zal zeker helpen maar dat is moeilijk. Slapen gaat nog best  wel oke gelukkig. 

  Jullie zijn al wat verder! Succes met de laatste loodjes 🙂 

  #10206399 Quote

  .


  Ans
  Bijdrager
  #10206477 Quote

  Hier vraag ik nu ook weleens hulp in het huis. Probeer nog zoveel mogelijk zelf te doen (manlief doet ook wel wat hoort.. Maar, ja je weet hoe mannen zijn haha. Bijvoorbeeld. Schat wil je de droger dven uitpakken vanavond? Loop je doodleuk naar boven, Heeft hem inderdaad uitgepakt. Maar niet opgevouwen. Oh moest dat ook dat soort dingen? Kan er soms wel om lachen hoor godgod)

   

  Ook zo snel last van je buik ja? Hier ook. De kleinste inspanningen soms al. Hier zijn rennies snachts op het moment ook me grote vriend. Probeer zoveel mogelijk op me eten te letten maar niks helpt. 

  Nou nog even volhouden het is voor een goed doel! (Al gaat de tijd nu verrekte langzaam)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct