Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

37+6, hoge bloeddruk, sinds 1 dag rustige baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10252208

  Hi allemaal, 

   

  Inmiddels ben ik 37 +6 en heb mn hele zwangerschap al hoge bloeddruk. Iets wat kennelijk bij mij hoort. Gister was alles helemaal prima bij de vk, op een hoge bloeddruk na. Maandag moet ik even bloed prikken voor de zekerheid en bellen als er wat aan de hand zou zijn (hoofdpijn, strakke buik, misselijk)

   

  Nu ben ik de hele dag al een beetje misselijk(weeeig, leuke woordspeling 🙂   maar met vlagen en dan weer even niet. Ben wel moe, maarja, dat hoort erbij zo aan het einde. De hele dag is onze drukke man al behoorlijk rustig voor zijn doen. Dus net toxh even de vk gebeld, en die stelde me gerust. Bel morgen ochtend maar even terug hoe en wat.

   

  Maar… Ondanks dat ik de kleine wel voel, vind ik het toch wat spannend dat ie relatief rustig is zon hele dag. Minder vaak en minder hard voel ik die kleine boef. Wat denken jullie of wat zoudne jullie doen?

   


  WendyPar
  Bijdrager
  #10252227 Quote

  Als je je zorgen maakt niet twijfelen en gewoon weer bellen en dit aangeven. Jij bent de enige die kan zeggen of het gedrag van je kindje vreemd is in vergelijking met normaal.

   Beter een onderzoek extra en met het resultaat gerustgesteld worden indien er echt niks geks aan de hand is dan dat je je zorgen blijft maken en niet weet wat er gaande is.

  Je klachten klinken ook niet heel fijn om het weekend mee af te wachten voor deze termijn van de zwangerschap vind ik persoonlijk. Ik heb zelf twee keer HELLP gehad. De derde zwangerschap een hoge bloeddruk waarbij we extra controles deden en er gelukkig niks bleek te zijn uiteindelijk. Toch ben ik blij dat we ook toen de extra controles (in ziekenhuis) hebben gedaan. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct