Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

38 weken ingeleid worden

 • Auteur
  Berichten
 • #10344017

  Volgende week word ik ingeleid met 38 weken. Omdat ik trauma heb met het ballon word ik ingeleid met tabletten en vraag me af wat jullie ervaringen zijn met tabletten ingeleid worden en hoelang het allemaal kan duren. Vind het best spannend! En ben heel zenuwachtig. Met mijn emetfobie kan ik denkik wel omgaan want niet iedereen geeft over heb ik gehoord, en mocht ik er heel bang voor zijn en veel pijn hebben mocht ik pijnstiller. Dus hor is jullie ervsring met ruggenprik?


  Annabellie
  Bijdrager
  #10344042 Quote

  Pfoe.. Relax meid.. Zoveel topics over de angst voor de bevalling..

  Zet hem gewoon op, zoveel spanning in je lijf is nooit goed. Geen kind is blijven zitten, laat de natuur z’n werk doen en anders is de medici heel goed in Nederland om je een handje te helpen! 


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10344043 Quote

  Ik vond de ruggenprik zalig 🥰 ik had een weeenstorm en kwam haast niet op adem en de ruggenprik gaf me echt rust. Vond t spannend want had wat spookverhalen gelezen, maar hij werd bij mij goed gezet en werkte snel. Heel veel succes!! Je kunt het!

  #10344099 Quote

  Pfoe.. Relax meid.. Zoveel topics over de angst voor de bevalling.. Zet hem gewoon op, zoveel spanning in je lijf is nooit goed. Geen kind is blijven zitten, laat de natuur z’n werk doen en anders is de medici heel goed in Nederland om je een handje te helpen!

  Is me 2de topic haha 🥰


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10344578 Quote

  Ruggenprik vond ik een dikke aanrader. Kon die beste man wel zoenen 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct