Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

38 Weken Zwanger Hoge Rugpijn

 • Auteur
  Berichten
 • #10274671

  Hoi,

   

  ik heb een snelle vraagje misschien dat iemand het weet. Ik ben nu zwanger van ons tweede kindje en heb hoge rugpijn met menstuatie achtige pijn ( afentoe ) ik heb al een paracetamol genomen, maar het trekt niet weg. Ik herken het van mijn eerste zwangerschap ook niet.

   

  op de site van mijn verloskundige praktijk staat dat als je na 37 weken zwanger bent je moet bellen als je hoge rug pijn hebt. Op internet kan ik niet vinden wat de reden hiervoor zou moeten zijn. 

   

  Weet iemand van jullie waarom je moet bellen, of wat de oorzaak is van hoge rugpijn ? Zijn het weeen ? Of is het gewoon niks. 

   

   

   


  Happybee
  Bijdrager
  #10274675 Quote

  Er staat mij iets van bij dat het een teken van zwangerschapsvergiftiging kan zijn. Hoeft natuurlijk zeker niet zo te zijn maar ik zou voor de zekerheid even bellen. 


  Sneeuwwitje
  Bijdrager
  #10274677 Quote

  Je kunt toch gewoon bellen ipv het wiel proberen uit te vinden? En dat van die paracetamol snap ik ook niet 


  Ma Belle
  Bijdrager
  #10274703 Quote

  Heeft te maken met mogelijke zwangerschapsvergifteging ja. Ze moeten je bloeddruk even opnemen dan geloof ik. Idd niet hier antwoorden afwachten maar gewoon de vk bellen. Ook in het weekend. Ook s nachts. Beter 3x te veel dan 1x te weinig. 


  Melisas
  Bijdrager
  #10274720 Quote

  Ik had contact met de verloskundige maar die gaf aan dat ik terug moest bellen als ik meer klchten erbij kreeg zoals braken misselijkheid etc…. 

   

  ik heb nu ook druk duwn under en tijdens het douchen verloor ik een sliertje slijm of het slijmprop was weet ik niet. En net bij het afvegen een stipje bloed… 

   

   


  Nur
  Bijdrager
  #10274730 Quote

  Misschien ga je dan toch nu een keer bevallen meis? 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct