Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

3dpo… symptomen? Of niet?

 • Auteur
  Berichten

 • freragon
  Bijdrager
  #10181839

  Hoi!

  Zondag of ietsje eerder heb ik mijn ovulatie gehad (heb veel donkere strepen op de ovutesten gehad, zou het niet met zekerheid kunnen zeggen maar tussen vrijdag en zondag in). Ik heb het al een paar dagen onwijs koud, vooral mijn voeten. Ook misselijk en eten gaat niet zo lekker + erg moe, maar verder ben ik niet ziek! Al zou er altijd iets op kunnen komen natuurlijk… 

  Wat ik me afvraag: zou het kunnen dat ik al symptomen heb voor een eventuele zwangerschap? Of dat niet per se: heeft een van jullie soms ook erg veel last van hormonen rond en na ovulatie? Ik word er gek van! Super veel afscheiding ook en af en toe steken in mijn buik (kunnen darmen zijn). 


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10181923 Quote

  De innesteling is ong na 5-12 dagen na de eisprong dus ik denk dat het wel te vroeg is voor zwangerschapshormonen.. Nog eventjes afwachten dus!!😁


  Lavendeltje
  Bijdrager
  #10181950 Quote

  Ik ben nu 20 weken en wacht nog steeds op symptomen 🙂 

  Dat is dus echt per persoon heel verschillend, en idd is het nu nog te vroeg om iets te merken want 3 dagen na een eisprong ben je gewoon nog niet zwanger. Wacht het een weekje af. 

   


  ManonBB
  Bijdrager
  #10185451 Quote

  Ik ben altijd iets misselijk een dag of 3 vanaf de eisprong, dat is gewoon de hormoonwisseling ofzo denk ik dan altijd maar 😉. Zegt bij mij nog niks over een zwangerschap, helaas. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct