Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

3e kindje? Twijfel…..

 • Auteur
  Berichten

 • hallohoi
  Bijdrager
  #10389181

  Hallo dames,

  Ik heb 2 hele lieve meiden van 1 en 4,5. Toen de 2e net geboren was dacht ik: laten we maar gelijk voor de 3e gaan! Nu een jaar later heb ik dat gevoel niet meer zo, ik vind 2 kinderen ook echt prima. Mijn man zou wel graag een derde kindje willen. De enige reden die ik nu kan bedenken om ervoor te gaan is om nog een keer zwanger te zijn, want dat vond ik zo bijzonder 🥰

  Is het voor jullie een groot verschil geweest, 2 of 3 kinderen? 

  Zijn er meer dames die dit gevoel hebben (gehad)?

  Bedankt alvast!


  LEvB
  Bijdrager
  #10389200 Quote

  Hier 2 meiden (ruim 3 jaar en 17 maanden)

  Ja, wij willen ook graag een 3e, maar wel pas als de oudste 4 is en naar school gaat. Dat betekent dus dat ik niet eerder zwanger wil raken dan over 6 maanden.

  Wij willen het echt graag, maar soms denk ik ook: waar gaan we dan aan beginnen? Wéér dat gedoe met flesjes, slapen en gebroken nachten. De jongste gaat nu eindelijk wat beter slapen en alles wordt eindelijk weer makkelijker en dan beginnen we wéér opnieuw. Met nog 2 kids erboven, hoe dan??

  En toch wil ik het heel graag. Zwanger zijn vond ik fantastisch en kinderen vind ik ook fantastisch, alleen de eerste 1.5 jaar vind ik gewoon zo pittig.. maarja, daar moeten we dan maar weer doorheen 😉 Het lijkt me gewoon een enorme verrijking om 3 kindjes te hebben!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct