Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

3e

 • Auteur
  Berichten

 • Mamatoobe
  Bijdrager
  #10310457

  Hallo dames, hier even een vraagje misschien dat jullie er al ervaring mee hebben..

  Ik ben moeder van 2 gezonde kinderen, van 9 en 7..nu is het zo dat ik nu een jaar met de pil gestopt ben, en tot op heden gaat het altijd goed. Met condoom of voor het zingen de kerk uit is tot nu toe aardig goed gebleken :)En de tijd rondom de eisprong vermijden….

  Maar nu hebben wij afgelopen zaterdag onbeschermde seks gehad en hij is mij klaar gekomen…om het maar even zo te zeggen.

  En nu heb ik al een paar dagen gevoelige tepels en zeurende buikpijn en plopjes in mijn buik. Is dit normaal? Want ik vond 2 eigenlijk wel goed zo. Herkent iemand dit?

   

  Liefs


  KT
  Bijdrager
  #10310469 Quote

  Dit weet je alleen door een test te doen. Kan normaal zijn, kan zwanger zijn. Wil je zekerheid dan testen wanneer het tijd is.

  #10310473 Quote

  Ik zou volgende week zaterdag een testje doen dan kan je een zwangerschap uitsluiten of bevestigen. Maar als je 2 genoeg vindt waarom dan onbeschermde sex als ik vragen mag?

  #10310505 Quote

  Inderdaad afwachten maar en testen.

  Je weet dat je van ‘voor het zingen de kerk uit’ ook zwanger kan worden??!


  Lachlan
  Bijdrager
  #10310561 Quote

  Zou zomaar kunnen.. dat risico neem je wel een beetje. Wij hebben ook zo’n periode gehad dat we nog geen kinderen wilden en dezelfde methodes toepasten.. Ervaring leert dat je in het moment zelf niet heel rationeel handelt altijd 😉 Wel heel duidelijk toen over gehad dat als ik zwanger zou raken het ook welkom zou zijn. Anders zou ik toch andere methodes van anticonceptie overwegen. Maar on topic: testen is het enige wat uitsluitsel kan geven.

  #10310582 Quote

  Zo ben ik de eerste keer zwanger geraakt dus geen hele betrouwbare anti conceptie 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Mamatoobe
  Bijdrager
  #10310674 Quote

  Nee ik weet het.. geen betrouwbare methode. Maar ik kan niet goed tegen de pil… vandaar zo. En in het het heetst van de strijd ging hey vorige week iets te snel 🙂

  Nou ja afwachten maar….. bedankt voor de reacties 

  #10310685 Quote

  Maar er bestaat toch meer anti conceptie dan alleen de pil?


  Michellevd
  Bijdrager
  #10310902 Quote

  Als je het beide prima vind kan je man er ook voor kiezen om zich te laten steriliseren hoef je niet steeds zo in onzekerheid te zitten.. heeft mijn man ook gedaan

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct