Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

4 dagen overtijd, maar geen positive test?

 • Auteur
  Berichten
 • #10336607

  Hoi allemaal, 

   

  Hier mijn verhaal . Mijn partner en ik zijn al bijna langer als 2 jaar bezig om zwanger te worden, ik had eerst een onregelmatige cyclus waardoor ik niet wist wanneer ik mijn ovulatie had. Zijn doorgestuurd na anderhalf jaar naar de cynacoloog. Waarbij ik te horen kreeg dat ik te zwaar was en daardoor waarschijnlijk geen goede eisprong kreeg… Binnen 3 maanden 10 kilo kwijt geraakt en tada me cyclus liep perfect tussen de 28 en 33 dagen dit loopt nu al een half jaar goed, ook krijg ik gewoon mijn eisprongen en voel ik die soms ook. 

  Nu komt het dus.. Ik zou de 26e ongesteld moeten worden, maar nog steeds niets.. Dus nu al 4 dagen overtijd.. En al 2 testen gedaan maar beide geven negatief aan. Heb wel last van m’n onderbuik en duizeligheid. Ook ben ik echt heel moe na mijn werk.

  Heeft iemand ook zoiets gelijks meegemaakt? En kan het misschien dat ik toch zwanger ben?

  Ik hoor graag jullie verhalen. 

  Liefs 

  #10336626 Quote

  Misschien de huisarts bellen voor bloedonderzoek? Kunnen ze ook hele lage hcg waardes zien 


  Essieee
  Bijdrager
  #10336640 Quote

  Wat spannend! Zeker als je al zolang bezig bent. Ik had ook een regelmatige cyclus, maar toch af en toe een hele lange cyclus. Ik zou het nog even afwachten en nog eens testen. En anders inderdaad de huisarts bellen. Ik duim voor jullie 🌸

  #10336644 Quote

  Ja het is op een gegeven moment ook echt heel frustrerend haha, ik wacht het nog even een paar dagen af of ik toch ongesteld wordt en zo niet ga ik wel even langs de huisarts. Bedankt 😊


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10336696 Quote

  Weet je wel zeker wanneer je eisprong heeft plaatsgevonden? Je kan langere tijd ‘over tijd’ zijn als je eisprong een keer wat later is. Een variatie tot max. 7 dagen wordt nog steeds als regelmatig gezien.

  Hopelijk had je en een late eisprong en is het natuurlijk raak, maar dan kan het zijn dat je pas later positief test. Op welke cyclusdag zit je nu? 

  #10336722 Quote

  Hoi

   

  Mijn cyclus was hiervoor 31 dagen. 

  En zit nu al op dag 37.. Nog steeds niet ongesteld geworden. 

   

  Gr

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Melliem
  Bijdrager
  #10337362 Quote

  Ik teste 7 dagen overtijd positief. Is toen wel uitgelopen op een miskraam 

  #10337375 Quote

  En weet je al meer?

  #10337578 Quote

  Ja helaas vandaag ongesteld geworden… Dus was een langere cyclus dan normaal 🤔. Dus we gaan weer voor de volgende ronde! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct