Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

4 Dagen Overtijd Maar Negatieve Test 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10577414

  Hi Dames,

  Zit hier met een ding.. Probeer nu al 2 jaar zwanger te worden zonder succes..
  Voor 2 maanden terug aangemeld vbij de fertiliteitskliniek waar we in november zouden starten.
  Ondertussen zag ik via internet een fertilitiecup, die heb ik aangeschaft en nu 2 eisprongen gebruikt.
  Iedere maand maak ik gebruik van ovulatietesten en meet ik mijn temperatuur.

  Ik heb een cyclus van 26-28 dagen. Mijn vorige Menstruatie was 23 juli, mijn positieve test was 4 augustus en aan temp verschil was de eisprong op 5 augustus.

  Ik heb wel eens gelezen dat je met ovulatie testen kan checken of je zwanger bent en sinds ik de cup gebruik wou ik dat ook doen, vorige maand steeds negetief. Nu was die gek genoeg of 11 en 12 augustus weer positief en de 13de niet meer. 2 eisprongen in 1 maand is zover ik weet niet mogelijk en je moet dan als je 2 x positief test van je eerste uitgaan.
  Dan moest ik dus 19 augustus ongesteld worden.. echter ben ik nog steeds niet ongesteld maar zijn mijn zwangerschap testen negatief, verder ook geen symptonen op steken in mijn buik en wat vermoeid na.. (kan ook door werk komen).

  Stress heb ik niet en een langere cyclus dan 29 dagen heb ik in de afgelopen 10 jaar nog nooit gehad..

  Kan het zijn dat ik wel zwanger ben maar netatief test ? Hij was vanmorgen weer omo wit.. dat kan toch niet ?

  Herkent iemand zich in dit verhaal ? Die Misschien wel of juist niet zwanger bleek te zijn ?


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10577420 Quote

  Mijn schoonzus testte pas 6 dagen na haar NOD positief. Sommige mensen maken langzaam hcg aan (of late innesteling). Zo lang je niet ongesteld wordt zou ik elke 3 dagen even testen

  #10577421 Quote

  Ohh wat kunnen 3 dagen dan lang aanvoelen..

  Dacht echt dat het niet mogelijk was met zo een regelmatige cyclus.

   


  Tesssa
  Bijdrager
  #10577424 Quote

  O wat spannend zeg! Zeker als je altijd zo’n regelmatig cyclus had en de testen omo wit zijn. Zenuwslopend! Maar inderdaad, wat hierboven gezegd wordt: sommige mensen testen pas vrij laat positief. Wie weet ben jij 1 van hen. Ik hoop het voor je! Elke dag testen heeft geen zin, maar over 2 a 3 dagen nog een keer testen. Hopelijk verschijnt er snel een 2e streepje! 

  #10577502 Quote

  O wat spannend zeg! Zeker als je altijd zo’n regelmatig cyclus had en de testen omo wit zijn. Zenuwslopend! Maar inderdaad, wat hierboven gezegd wordt: sommige mensen testen pas vrij laat positief. Wie weet ben jij 1 van hen. Ik hoop het voor je! Elke dag testen heeft geen zin, maar over 2 a 3 dagen nog een keer testen. Hopelijk verschijnt er snel een 2e streepje!

  Hai Tessa,

   

  Dankjewel ! Ja zeker heel spannend.. ik kan hier dan ook echt heel slecht tegen 🙁 Het kan natuurlijk zijn dat mijn ongesteldheid gewoon later komt maar dit heb ik echt nooit.. Ook heb ik geen stress ofzo waardoor dat mogelijk is. Gekke vind ik gewoon dat mijn testen echt omo wit zijn en ik mij wel wat vermoeid voel, buikpijn heb in onderbuik ( af en toe steken ) maar toch iets anders dan ongesteld heid.. maar dit gaat natuurlijk allemaal in je hoofd zitten. Je lichaam kan soms zo een gek spelletje met je spelen… 


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10577506 Quote

  Klopt wat de rest zegt! Je kan echt pas laat positief testen. Een vriendin van me testte continue negatief. En toen deed ze toch een bloedtest voor de zekerheid en was ze 6 weken zwanger. Kei laat dus🤣

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10577521 Quote

  Wow super laat indd !! Ik heb net weer een test gedaan ik kan gewoon echt niet zo lang wachten.. nu zag ik een heeeeeeeeeel licht streepje maar zo licht dat ik dacht is dit iets ? Maar bij die andere is die echt omo wit en niets zichtbaar, bij deze is die heeeeeeeel licht, je moet wel echt goed kijken hahahah

  #10577522 Quote

  Ik zit mijzelf helemaal gek te maken hier.. en ga maar gewoon 3 dagen wachten.. 🙁 En anders maar een bloedtest aanvragen indd.. 

  Is dat bij je vriendin wel een gezonde zwangerschap geworden ? Het is toch heel belangrijk om voldoende HCG aan te maken voor een goede zwangerschap ? Of heb ik dit mis.. 

  #10577768 Quote

  Update :

  Vandaag een heel licht streepje zichtbaar, HA gebeld en ik mag maandag terug bellen als ik van het weekend geen duidelijker streepje krijg mag ik dan komen voor een bloedtest :).

  Hopen dat alles goed gaat.. toch gek dat je 1 week over data nog zo weinig HCG aan maakt .. 🙁 

  Hopelijk mag ik mij zorgen om niks… Gaan het meemaken. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct