Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

408942 Weeen

 • Auteur
  Berichten
 • #1414944

  Ik ben uitgerekend op 8 april, maar er doet zich niet zo heel veel heleaas. Nu heb ik sinds vanmorgen zo'n steken in mijn zij en richting bekken. Na een tijdje houdt het weer op. Zijn dit voorweeen?

  #3165628 Quote

  Dit zouden inderdaad voor weeën kunnen zijn. De ene voelt het als zijnde snerpende pijn en de ander voelt er eigenlijk helemaal niets van.
  Je moet proberen te voelen wanneer en hoe vaak die pijnscheuten komen en of het steeds vaker is en om de hoeveel minuten het komt. Aan de hand daarvan kun je zien hoever je bent.

  hopelijk heb je hier iets aan.

  veel sterkte!
  Xandra

  #3165629 Quote

  Bij mij waren echte weeen geen pijnscheuten, maar gewoon krampen. Misschien zijn het indalingsweeen, die kenmerken wel eens met pijnscheuten, of is je kindje al ingedaald? Het kan ook een oprekking van je banden zijn, misschien heb je een verkeerde beweging gemaakt ofzo. Vraag anders je verloskundige als je het niet vertrouwd. Groetjes en veel succes later..

  #3165630 Quote

  Hoi,

  Ook ik ben op 8 april uitgerekend, en herken wel wat van wat je zegt. Ik herken de pijnscheuten, die ook steeds weer overgaan, maar ik houd het erop dat het een soort bandenpijn is. Het komt mij nl. vrij bekend voor.

  Gr. en succes

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen