Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

408981 Krampen

 • Auteur
  Berichten
 • #1414983

  Hoi, ik ben 4-06 '04 uitgerekend van mijn eerste. Ik heb toch wat vraagjes en misschien dat iemand mij kan helpen:-). Sinds dinsdagnacht heb ik krampen onderin mijn buik. Donderdagochtend niet en zo gaat het af en aan. Ik merk vandaag dat het energie neemt omdat ik vannacht onwijs onrustig geslapen door de krampen. De kleine ligt ingedaald maar ik heb ook een hoge bloeddruk. Ik weet niet of er verbanden tussen zitten hoor en dat maakt mij ook niet uit. Maar die krampen zijn dat voorweeen? Soms steekt het in mijn liezen en onder in mijn rug, maar mijn buik trekt zich onregelmatig samen. Is de bevalling nabij of kan dit weken doorgaan? Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen. Ik heb namelijk geen vk (woon op eiland) maar een ha en die wil ik hierom niet bellen op zaterdag.
  Alvast harstikke bedankt!
  Groetjes Renske

  #3165817 Quote

  Het klinkt als voorweeën en dat kan nog weken duren en behoorlijk vervelend zijn. Wat je kunt doen is een bad nemen als je er erge last van hebt. Zijn het puur voorweeën, dan krijg je er door het bad minder last van, zit je tegen weeën aan, dan zorgt het bad ervoor dat de weeën echt doorzetten.
  Alleen als je vliezen gebroken zijn, mag je niet meer in bad, maar dat zul je ongetwijfeld wel van de huisarts gehoord hebben.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen