Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

408995 Onverwacht

 • Auteur
  Berichten
 • #1414997

  Hoi allemaal,

  Afgelopen vrijdag is mijn zus geheel onverwacht bevalllen van een dochter. Onverwacht omdat ze niet wist dat ze zwanger was.
  Vorig jaar begin oktober heeft ze met 7 weken een miskraam gehad. Daarna is ze weer met de pil begonne omdat ze er helemaal doorheen zat (waren al erg lang bezig). Ze is iedere maand keurig ongesteld geweest vertelde ze me gisteren. Ook had ze geen echt zwangere buik. Ze was wel iets dikker geworden, maar dat dachten wij dat het kwam van teveel snoepen.
  Ik ben heel blij hoor met mn nichtje, maar ben ook wel geschrokken en verbaasd. Dat hoort toch niet te kunnen dat je gewoon menstrueert en helemaal geen zwangere buik krijgt.
  Mijn zus is heel gelukkig, maar wel een beetje in shock.
  Heeft iemand wel eens zoiets gehoord?

  Groetjes, Nitascha

  #3165877 Quote

  Een vriendin van mijn nichtje die had precies hetzelfde. Ook zij wist niet dat zij zwanger was. Totdat zij heel veel buikpijn kreeg, en de dokter vertelde dat dat weeen waren. Een paar uur later hadden ze ook een kindje. Ze waren helemaal niet bezig om kinderen te krijgen. Het was gewoon een ongelukje. Ze had ook geen dikke buik, maar ze was wel aangekomen. Maar omdat ze net waren gaan samenwonen dachten ze dat het ook aan het vele snoepen lag. Niet dus… Ze hebben inmiddels alweer een tweede kindje. Deze zwangerschap heeft ze wel bewust meegemaakt, met dikke buik, misselijkheid en alles erop en eraan. Zo zie je maar weer, dat als je denkt dat je zwanger bent, werken je hormonen veel harder dan dat je niet weet dat je zwanger bent!!!!!

  Nog veel succes met je nichtje!

  #3165878 Quote

  ik heb het ook vaker gehoord (ook bij bekenden, dus niet via via via). Over dat ongesteld zijn… Als je aan de pil bent, ben je niet echt ongesteld, maar heb je een bloeding die door de pil wordt veroorzaakt, die kun je dus ook gewoon hebben als je zwanger bent. En over dik worden… De een krijgt een buil erg naar voren en de ander wordt rondom dikker. Dat laatste valt minder op, dan denk je als je niet weet dat je zwanger bent/kunt zijn dat het door andere dingen komt.

  #3165879 Quote

  Het is een vriendin overkomen; niemand wist het haar man ook niet. Ze had buikkrampen en in de kliniek hebben ze haar morfine gegeven (zelfs de medische staf wist het niet!!!) en ze is toen zo bevallen in haar eentje en toen daarna wilde de kinderbescherming haar kind nog afpakken, maar gelukkig is alles goedgekomen!!

  #3165880 Quote

  had ze dan geen last van harde buiken of voelde ze het kindje niet bewegen/schoppen?wel jammer om het zo mee te maken vooral als het de eerste is dan kan je er niet echt van genieten.in ieder geval gefeliciteerd

  #3165881 Quote

  Wat een mooi, wonderlijk verhaal! Het klinkt als het verhaal van de ooievaar… 😉

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?
  #3165882 Quote

  Ik ken ook iemand die dat heeft gehad. Zij was toevallig gestopt met roken en meer gaan snoepen en ze dacht dat ze daardoor dikker was geworden. Zij had ook opeens heel erge buikpijn en dat bleken weeën te zijn.
  Groetjes Rudi

  #3165883 Quote

  mijn schoonzusje heeft dit vorig jaar meegemaakt gewoon ongesteld geweest en ze wist ook niet dat ze zwanger was,krijgen wij savonds een telefoontje dat ze een kindje hebben gekregen op de spoedeisende hulp, geboren in de vliezen en met 30 weken, woog maar 1270 gram. alles is goed gekomen nu is het een kereltje van een jaar en stapt het trots. Gelukkig heeft hij er niks aan over gehouden wat een wonder is. De wonderen zijnde wereld nog niet uit.

  #3165884 Quote

  Tja, het is een verhaal dat je zo af en toe eens hoord. Mijn achterneefje was zo'n baby die niet werd verwacht, hij is nu 12. Zijn ouders zouden die dag naar de Efteling gaan, maar zij had buikpijn, even naar de dokter want het zal wel een blaasontsteking zijn. Ha, het waren dus weeen. Ze was niet echt dikker geworden, dus niemand had het zien aankomen. Zelf (nu 34 weken) kan ik het nog steeds moeilijk geloven dat ze nooit niets heeft gemerkt.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen