Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

409014 Bevalling

 • Auteur
  Berichten
 • #1415016

  Hi dames, ik ben nu 28wk en zie niet echt tegen de bevalling op. Het zal wel pijn gaan doen maar zit op curces en dat geeft me best veel zelf vertrouwen met de pijn opvangen en zo.
  Waar ik echt tegen op zie is dat ik daar straks met mijn benen wijd lig.
  Ik moet in het ziekenhuis bevallen. Gewoon dat je vk komt voelen hoe ver je al ontsluiting hebt dat lijkt me vreselijk.
  Zijn er nog meer dames die dit ook hebben?????
  Of hoe is het bij de bevalling gegaan????
  Groetjes

  #3165962 Quote

  dat dacht ik nou ook altijd maar geloof me als het zo ver is maakt dat echt helemaal niks meer uit!!!

  #3165963 Quote

  Ja, ik sluit me helemaal aan bij hierboven. Ik zag daar gigantisch tegenop. Maar het kon me op dat moment helemaaaaaal niet schelen! Op het laatst stond er zelfs nog een operatieteam van 8 mensen naar me te kijken voor de hechtingen. En zelfs dat interesseerde me niets!
  Succes!!

  #3165964 Quote

  inderdaad je gaat niet zo met je doos openliggen ( normaal) maar als het eenmaal zo ver is mag er wel 100 man naar je doos kijken je leeft zo in een roes dat je dat eigenlijk allemaal niet bewust me maakt.

  #3165965 Quote

  Sterker nog, ik vond het fijn dat er gekeken werd naar de hoeveelheid ontsluiting die ik had, want het enige dat je interesseert is wanneer je mag persen.

  #3165966 Quote

  Ik vind het eerlijk gezegd ook wel genant dat ik daar straks met mijn benen wijd moet gaan liggen douwen terwijl iedereen kijkt. Maar ja, ik relativeer het maar een beetje want miljoenen vrouwen zijn ons voorgegaan. En tegen de pijn zag ik in het begin erg op, maar daar ben ik nu ook wel overheen, want het komt er toch wel uit. En bovendien vrouwen in Afrika kakken het achter een boom uit……

  (excuseer de bewoording, maar zo voelt het) Succes meid.
  Groetjes Lin

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?
  #3165967 Quote

  Ook ik zag daar erg tegenop. Maar het is echt waar dat het je op dat moment niks meer kan schelen. Ik was alleen maar bezig met het opvangen van mijn weeën en zat in een complete roes.
  En bevallen doet erg veel pijn maar het is het allemaal waard!!!! Hoe cliché het ook klinkt.

  Veel sterkte!!!

  Groetjes Saskia (13 mei bevallen)

  #3165968 Quote

  Het schijnt dat je een hormoon aanmaakt dat je dit soort dingen doet vergeten dat het erg is. Ook ik dacht dat het erug genant zou zijn, maar nee hoor heb me geen moment opgelaten gevoeld. Je bent inderdaad blij dat er gekeken wordt hoeveel ontsluiting je hebt want je wilt alleen maar dat het zover is dat je mag persen.

  Groetjes en succes met de bevalling

  Heleen (27 april bevallen)

  #3165969 Quote

  Op het moment van de waarheid vind je idd niks meer erg,alleen mijn vriend wilde `n foto maken recht in m`n kruis toen mijn kindje er aan lag te komen maar dat wilde ik echt niet!
  En nog iets,het is ook nog eens heeeel normaal als je tijdens de bevalling gaat poepen!Dit vind de vk alleen maar fijn want dat maakt de weg vrij voor het kind en 90% van de vrouwen doen dit.Ik zeg dit omdat je je daar ook niet druk over moet gaan maken in de toekomst

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen