Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

409059 Ben Het Zo Zat

 • Auteur
  Berichten
 • #1415061

  Ik ben het zo zat. eigenlijk ging alles wel ok tot een dag of 5 geleden. Ik zwel op als een michelin mannetje, alles doet pijn in mijn rug, voel me lelijk….. gisteren een dikke huilbui gehad over dit alles. Mijn man is erg lief en zorgzaam, maar toch baal ik van alles.

  Kent iemand dit gevoel? en zo ja wat deed jij er tegen….

  #3166230 Quote

  he jo kop op nog effies.
  ik was bevallen met 38+3 dus wie weet, ik zwelde ook mega op de laaste weken en weet dus precies wat je voelt.
  na de bevalling voelde ik me mega slank.
  ondankt dat moet ik nu na 3 maanden nog 10 kilo kwijt voor ik mijn oude gewicht weer terug heb. maar als ik in zijn bedje kijk weet ik ik heb er iets heel moois voor terug, ook al heb je dan nog een flubberbuik je mag er best trots op wezen want je kindje heeft daar wel 9maanden gewoond.
  heel veel succes en het komt allemaal goed.
  groetjes veroeska en tygo.

  #3166231 Quote

  Nog eventjes en dan weet je dat het allemaal waard is geweest. Probeer nog iets leuks te doen verwen jezelf bv lekker naar de schoonheidsspecialist of iets maak er nog een bijzondere tijd van. Het zou jammer zijn als je er straks niet leuk op terug kan kijken. Ikzelf ken het gevoel ook wel hoor die laatste loodjes he die wegen het zwaarst KOM OP en geniet van je mooie dikke buik zwangere vrouwen zijn niet lelijk hoor!
  Groetjes Sannie

  #3166232 Quote

  Hoi,
  Ik ben nu 38,5 weken zwanger en bij mij zit hij er ook nog steeds in. Het is best moeilijk ja. Maar je moet proberen jezelf een beetje bezig te houden. Ik zit ook de hele dag te denken wanneer zou het gaan beginnen. Wat ik probeer te doen, wellicht heb je er iets aan. Thuis alles goed opruimen, foto's inplakken, zaken ordenen, iets lekker koken voor s avonds, een recept bijvoorbeeld. In de uitverkoop gaan kijken op de woonboulevard bijvoorbeeld. Probeer je gedachten te verzetten, ik weet dat het moeilijk is.
  Sterkte ermee.
  Groetjes Ingrid.

  #3166233 Quote

  Gewoon ook aan je gevoel toegeven…… Ik ben nu 41 weken, en nog steeds geen teken van begin… maar helaas heb je daar niets over te zeggen, geef lekker toe aan je huilbui en slechte zin. Het is ook niet gemakkelijk maar helemaal niet als je over je gevoel heen probeert te stappen. je WEET dat het over gaat en dat je er iets moois voor terug krijgt, maar nu is het eenmaal even niet gemakkelijk, succes die laatste weken

  #3166234 Quote

  Hallo ongeduld,
  Ik was het ook zo zat op het eind…Heb toen in een bui van "kan mij het schelen" een ananas gekocht en de kern in een blender met yoghurt vermengd. Ik had namelijk gehoord dat er in ananas een bepaalde stof zit die de weeën kan opwekken. s'Nachts is na een korte, maar heftige bevalling m'n zoon geboren…Of het door de ananas komt, ik weet het niet maar het is het proberen waard wellicht????

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen