Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

uitslag(en)

 • Auteur
  Berichten
 • #1423320

  hoi dames,

  ook ik weer ff hier!
  morgen vroeg moet ik bellen voor de uitslag van een kweekje dat ze van mijn vagina hebben gemaakt. heb al ong 1 jr last van een soort van afscheiding die zurig ruikt (sorry voor de details!) eerst wordt je van t kastje naar de muur gestuurd…
  is vast een schimmelinfectie….nee dokter dat is het niet…..ja ik denk het wel….nee dokter da…!!!!!)

  uiteindelijk maar aan mijn gyn gevraagd, en die zei: (let op haha) nee is geen schimmelinfectie, je ph is gewoon heel erg verstoord (god, wist ik al!!) maar ja nu 1 jaar later weet ik nog niet wat het is…..en hoe ik er vanaf kom!! morgen weet ik hopelijk meer.

  maandag kunnen we bellen voor uitslag van het zaad van mijn vriend. voor de mensen die het nog niet weten hij heeft ong 1,5 jr geleden een herstel operatie ondergaan, en we hebben vorige week 2 negatieve/slechte samenlevingstesten gehad met 0 zaadcellen. we zijn bang dat het dus weer is dichtgegroeid. maandag voor ons dus een spannende dag! als het is dicht gegroeid zal het dus een heel gedoe worden om zwanger te worden! tja, is nu ook al he!

  mijn vriend zei al dat ie anders wel weer onder het mes ging, maar dat gaat helaas niet altijd zo makkelijk….soms worden de zaadleiders te kort om weer opnieuw aan elkaar te maken.
  misschien is mesa/pesa dan iets voor ons (heb me er bewust nog niet zo heel erg inverdiept, doe t wel als het echt niet anders is) maar mesa/pesa doen ze niet in NL. alleen in belgie en duitsland bijv.

  ik moest het ff kwijt dames, beetje lang verhaal geworden….

  en het goede nieuws is dat ik morgenmiddag rond 13u vakantie heb en dat ik volgende week woensdag avond met mijn kerel op een terrasje in turkije zit!!

  hoest met jullie allemaal! nog meer zwangere als buffertje!

  xx kimpansee

  #3182386 Quote

  He kimpansee,
  probeer een reactie te geven,maar deze wordt niet geplaatst,had ik gisteren ook al last van.

  jeetje, wat een teleurstellingen allemaal. wel heel lief van je mannetje dat hij weer onder het mes wil gaan!
  hopelijk is dit niet nodig en komt er maandag wat uit,wat goed te behandelen is.
  dat jullie maar gauw zwanger zijn!

  gr. en succes; petra

  #3182387 Quote

  hoi kimpansee,
  ik duim voor je dat de uitslagen goed zijn, dat je er mee verder kan. wat een spannende tijd weer… jullie verdienen echt wel een vakantie! ik hoop echt dat t positief nieuws is, dan zit je nog lekkerder op dat terrasje!
  ik heb nog een vraagje: jij schreef laatst dat je de endo weer voelt. is dat dan alleen als je ongi bent of ook de rest van de cyclus? ik had daarnet weer erg last met plassen dus ik ben een beetje bang…
  heel veel sterkte, lis

  #3182388 Quote

  uitslag 1 was dus niet goed (kschrijf zo een berichtje, dan kan je t lezen…)

  verder heb ik inderdaad (gelukkig) "alleen" nog maar last als ik ongi ben, dat is al pijnlijk genoeg! moet er niet aan denken dat ik die pijn nog langer zou hebben….pffff

  thanx voor jullie reacties!
  maandag de uitslag van het zaad van mijn vriend. ik laat het jullie weten!

  xx kimpansee

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct