Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

weekje wel

 • Auteur
  Berichten
 • #1423325

  Het was weer zo'n week. Twee geboortekaartjes in de bus en twee vriendinnen die vertelden dat ze net 3 maanden zwanger zijn.
  En ik had bovenal nog een ontzettend irritante (mannelijke) collega die mij deze week -toen ik het in een gesprek opnam voor zijn vriendin- vroeg of er soms iets blij's in mij groeide dat maakte dat ik zo meelevend was…
  Grrr je zou ze soms toch echt iets doen.
  Maar ik .. werd natuurlijk gewoon ongi.
  Het is soms toch ook echt super oneerlijk.

  Gelukkig is het weer er ook naar. Het regent hier pijpestelen. Was dan ook doorweekt toen ik thuis kwam. Kruip nu maar lekker voor de buis en hoop dat de Olympische Spelen iets leuks brengen.

  groetjes,
  Gonnie

  #3182413 Quote

  he gonnie,
  wat kan een onweersbui dan gelegen komen he? dat t zo lekker bij je stemming past! bah, vooral mannen kunnen zo ontzettend onnadenkend zijn. nou ja, ze weten niet beter… wat rot dat je weer ongi bent. ik hoop dat je er een beetje van kan bij komen en je snel weer op kan maken voor de volgende ronde, sterkte, lis

  #3182414 Quote

  Ha die Gonnie,
  Bij mij regent het ook met geboortekaartjes en een paar vriendinnen zijn zwanger, dit terwijl ik nog maar kort een miskraam heb gehad.Erg irritant allemaal!.Of je het gelooft of niet, onze mooie tijd komt echt en zijn we waarschijnlijk extra gelukkig met de zwangerschap.

  Dikke kus anoniem

  #3182415 Quote

  Het is zo herkenbaar dat ik er gewoon een potje van zit te janken!

  Liefs Pip

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct