Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

kleine update van mij

 • Auteur
  Berichten
 • #1423327

  Hallo meissies!

  De 20e heb ik mijn NOD dus dat is nog even afwachten!

  Verder gaat t in mijn omgeving nog steeds zwaat!*%$#%%, gisteren had mijn opa een opleving (mijn vader was jarig zou dat er mee te maken hebben?) we hebben zelfs nog even zitten lachen, hij was helemaal bij en had weinig pijn.Hij is bestraald woensdag (2 minuten lang, en dat is heel erg veel ineens)maar de pijn is er weer, niet minder geworden, en reageert niet meer op de morfine, maar is nu weer niet bij. Hij is zo zo zo mager, ik kan het eigenlijk niet meer zien. Waarom moet iemand zo lijden. Ik mag het niet zeggen. Maar voor mij mag hij vanacht gaan, wie maak je hier nu blij mee. Dit is onmenselijk. Beter word hij niet, hij is helemaal weggeteerd, wij slapen al weken niet of nauwelijks, ik hoop dat hij snel de rust krijgt die hij zo verdient. Dit is toch niet raar om te denken he!

  Snoopy, hoe gaat het met jou en alle omstandigheden?

  Mick, Suus, Lara, Inge, Tamara en alle andere gaat het met jullie allemaal.
  Jullie snappen dat ik even niet veel tijd heb om steeds mee te lezen. Maar denken doe ik wel aan jullie hoor!

  Nou goed ik ga nu maar eens even lekker voor de tv hangen, probeer t even uit mijn gedachten te zetten al gaat dat waarschijnlijk toch niet.

  Tot de voldende keer meiden!

  Liefs,
  Cynthia

  #3182419 Quote

  Hoi Cynthia,

  Ik weet wat je bedoelt, en het is niet vreemd dat je iemand die zo ziek is, de rust gunt die hij zo verdient heeft..
  Wij hebben ook een aantal mensen ,oud en jong, verloren aan deze rotziekte, en vroeg of laat moet je toch laten gaan…dan liever zonder die mens onteerende lijdensweg…

  Ik wens je alle kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode..

  Kracht naar kruis…Lill.

  #3182420 Quote

  he cynthia,
  lill heeft gelijk, t is echt niet raar dat je dat denkt! maar wel heel moeilijk om mee te maken allemaal. wel goed dat je hem vaak ziet. ik heb dit eigenlijk bij geen van mijn oma's of opa's zo bewust meegemaakt (gebeurde allemaal een beetje in de pubertijd en had niet echt een goede band met ze) is toch ook raar eigenlijk… maar t blijft heel hard om iemand te zien lijden. heel veel sterkte meid, ik hoop dat je je er een beetje doorheen slaat, liefs, lis

  #3182421 Quote

  Hee Cynthia,
  Wat moet jij het zwaar hebben zeg! Ik kan me voorstellen dat je je opa rust gunt! Moeilijke situatie he! Hoe gaan je ouders er mee om? Kun je ze een beetje steunen. Pas wel goed op jezelf hoor meissie! Jij hebt nog meer dingen aan je hoofd!
  Ik wens je heel veel sterkte!

  Dikke kus en knuffels
  Inge

  #3182422 Quote

  Lieve Cynt,

  Ik begrijp heel goed dat je ons even niet mailt, of dat je online komt. Wij denken veel aan jou, heel veel sterkte van mij.

  Liefs Mick

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct