Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben er weer!

 • Auteur
  Berichten
 • #1423341

  Hoi Meiden ben weer terug van vakantie, lekker uitgerust en met een kleurtje.
  Ik heb geprobeerd al jullie berichtjes terug te lezen, maar van zo'n lange tijd gaat dat echt niet hoor. Neem het me dan ook niet kwalijk als ik niet alles weet of gelezen heb.

  El, ik las over je miskraam, wat verschrikkelijk voor je, na zo'n lange tijd zwanger en dan bij 12 weken is je droom in een keer weer weg. Ik leef erg met je mee!

  Suus, ik snap dat je afstand neemt, ik hoop dan ook dat het je lukt en je wat rust kunt vinden. Nieuwe energie om weer verder te gaan. Je was een spil voor ons hoor. Enne inderdaad effe uit het oog is niet uit ons (mijn) hart hoor. Succes 24/8!

  Winnie veel succes met je aankomende operatie. Ik zal duimen dat alles voorspoedig zal verlopen.

  Moi, wat vervelend dat je clomid (weer) niet aan slaat. Wat nu? Succes bij de gyn maandag.

  Buffertje, van harte gefeliciteerd meid met je zwangerschap, geniet er lekker van….!

  Lill fijn te horen dat je weer bent opgeknapt van je kijkoperatie. Succes met de uitslagen en eventuele verder te ondernemen stappen.

  Kimpansee, ook jij veel succes maandag met de uitslagen van de zaadtest en het duidelijk krijgen van de uitslag van je uitstrijkje. Hoop voor je dat alles positief zal uitvallen.

  Nu zal ik zeker een paar meiden vergeten zijn om ze ergens over aan te spreken of succes mee te wensen, maar zoals ik al zei, ik kan niet van iedereen alles terug lezen, nogmaals mijn excuses hiervoor. Maar bij deze wil ik iedereen succes wensen, en ik vind het fijn om weet terug te zijn. Heb jullie wel een beetje gemist hoor.

  Liefs Molly.

  #3182459 Quote

  Molly,

  Ben blij dat je zo snel reageerd na je vakantie! 't was zo stilletjes op 't forum…. Ben net terug van een tuinfeest…KOUD… maar heb het nog lang volgehouden na zo'n operatie al zeg ik het zelf. Mijn mannetje heeft wel 10 keer gevraagd of het nog ging, en ik was zo trots om te zeggen dat ik me KEIgoed voelde… Na zon goede uitslag voel je echt een totaal ander mens!! Tot snel!!!

  Liefs Lill

  #3182460 Quote

  lieve molly!

  thanx voor je woorden aan mij!
  doet me echt goed dat iedereen hier zo mee leeft!
  tja dit soort dingen ga je ook niet tegen iedereen vertellen he!
  en je wilt het toch graag kwijt, jim (mijn vriend) weet het na 5 x vertellen ook wel….hihi!

  nogmaals bedankt en je leest maandag wat de uitslag(en) waren….
  kheb al een recept binnen, maar kan het niet lezen (gyn handschrift….grrr)anders had ik het op kunnen zoeken waar het voor is of zoiets!

  tot snel
  xx kimpansee

  #3182461 Quote

  Hey Molly,

  Welkom terug,,fijn dat je er weer bent!!Uitgerust en met een mooi kleurtje,,kun je de hele wereld weer aan toch!!!

  Ik weet natuurlijk niet zeker of die 100mg niet is aangeslagen, ik heb de hele cycles een lage temp gehad, maar vanaf woensdag is hij iets hoger, maar misschien komt het wel omdat ik wat langer geslapen heb….temp n.l niet op hetzelfde tijdstip, wel direct na het wakker worden!! Dus er is nog enige hoop..maar ik weet niet of je als het mijn ei is geweest,,,al in mijn bloed van vrijdag kunt zien, omdat het gele lichaam weer tijd nodig heb???? Zoiets vertelde de gyn…

  We zullen zien…mocht het niet zijn aangeslagen krijg ik nog 1 x een verhoging 150 mg en als dat ook niet helpt, moet ik injecties gaan spuiten…

  We nemen stapje voor stapje en gaan er voor!

  Liefs moi xxxx

  #3182462 Quote

  Hoi Molly,

  Fijn dat je er weer bent. Hoe was je vakantie??? Veel gedaan?gezien???

  Liefs Claudy

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct