Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Down

 • Auteur
  Berichten
 • #1423354

  Hallo meiden,

  Op dit moment voel ik me echt even enorm klote. Vandaag was ook gewoon weer super confronterend. Een dagje uit geweest en het leek wel of ik alleen maar bolle buikjes en vader en moeders met wandelwagens zag. Heb net ook even de kraamafdeling gekeken en daarna gigantisch zitten janken. Je zou zeggen waarom doe je dit jezelf dan ook aan, maar het is gewoon een bepaalde drang in mij. Net zoals hier op het forum. Ik begin er zo langzamerhand echt verslaafd aan te raken. Elke vrije minuut die ik heb, kijk ik eventjes naar nieuwe berichtjes. Hoezo teveel er mee bezig zijn. Misschien komt het ook wel omdat ik nu vakantie heb en er natuurlijk veel tijd voor heb om te gaan piekeren. En dan die zogenaamde 'zwangerschapstekenen' die ik elke maand weer meen te voelen. Ik zit mezelf gewoon elke maand weer te pijnigen. Ik geloof er gewoon echt niet meer in op dit moment.
  Zo dat lucht op. Jullie weten natuurlijk als geen ander wat ik bedoel en de boog kan ook niet altijd gespannen zijn, zullen we maar zeggen.
  Zou het ooit nog goedkomen met ons, want ik denk niet dat ik dit nog lang vol ga houden?

  Liefs Claudine

  #3182498 Quote

  Lieve Claudine,

  Ik begrijp je……

  Je hoeft niet uit te leggen wat je voelt…

  Hou je taai meid… We krijgen allemaal een kans…

  Niks of niemand kan je gelukkig maken.. geluk heb je zelf in de hand.. een beetje dan heh.. maar sommige dingen zijn niet te beinvloeden…

  Liefs Lill.

  #3182499 Quote

  Hoi Claudine,

  Ik begrijp je echt volledig en herken mezelf helemaal in wat je schrijft. Het is oneerlijk, zwaar, energievretend en bovenal vreselijk klote.

  Je zal het zelf ook hebben, maar de ene periode gaat het beter dan de andere. Vorige maand was er bij mij niets aan de hand. Ik ging er gewoon uit dat ik ongi ging worden. Wel geklust op de vruchtbare dagen, maar daarna kon ik het gelijk loslaten. Geen klachten gevoeld. Heerlijk voelde ik me even.

  Nu deze maand is het weer andersom. Ik denk er veel aan en bij elk pijntje denk ik: zou het dan toch. Hoe vaak ik dit niet gedacht heb. Zou inmiddels beter moeten weten. Maar ja, de wens blijft zo sterk.

  Sterkte meid.

  Liefs,
  Anne

  #3182500 Quote

  Claudine,meid soms heb je het helemaal gehad met alles en iedereen,ik weet het….,maar echt er komt weer een dag dat je je echt weer wat beter voelt,neem zeker rustig de tijd als je je zo voelt,dat is heeeell belangrijk,ik heb altijd het gevoel dat ik op zo'n moment helemaal alleen in de wereld sta met mijn gevoelens,gelukkig(helaas) lees ik dat dat niet zo is,hou je taai
  Liefs
  Snoop

  #3182501 Quote

  Hoi Claudine,

  We weten wat je meemaakt. Ik denk dat we dit allemaal wel eens hebben. En je hoeft je er ook niet voor te schamen en laat hier je hart maar spreken.
  Dat je nu vakantie hebt en dan vaker op het forum kijkt dat had ik ook in mijn vakantie. Als je straks weer aan het werk bent dan wordt het vast wel iets minder.
  Onze tijd komt nog wel, alleen duurt wat langer.
  Veel succes.

  Liefs janna nienke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct