Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418582 Grrrrr

 • Auteur
  Berichten
 • #1424584

  Hoi meiden,

  Zit hier op mijn werk een beetje mijn tranen binnen te houden. Ben het net geworden of laat ik het zo zeggen het begin is er. Jeetje ik kan wel gillen, janken, stampvoeten enz enz enz  en ik moet hier nog minstens een half uur zitten. Het is echt niet eerlijk!!! Ik had het zo gehoopt zeg! Weer een maand voorbij. Wat wordt je hier moedeloos van zeg. Weer helemaal opnieuw beginnen…. Ik zie het geloof ik niet helemaal meer zitten op dit moment.

  Gelukkig kan ik hier een beetje mn gevoel kwijt.

  Bedankt weer en succes allemaal!

  Liefs
  patricia

  #3186312 Quote

  VET KUT!!

  K kan t anders niet omschrijven… k zit in de zelfde situatie..rooie krengen zijn weer aan het arriveren…Balen..

  Hou je taai! En veel succes de komende dagen met de rooie duivels maar weer overleven en positief kijken naar de toekomst!!

  Toi toi

  #3186323 Quote

  Hoi Simoon,

  Ik ben wel blij dat ik hier terecht kan hoor. Zoveel mensen in mijn omgeving weten niet waar we mee bezig zijn dus veel gelegenheid om stoom af te blazen heb ik niet. Ze keken wel even vreemd op daarstraks omdat mijn stemming ineens 360 graden was gedraaid. Nou ja pech dan maar!

  Het regent nu hier dus dat past mooi bij mijn stemming alhoewel ik net wel een poging heb gedaan om mezelf wat op te vrolijken. Ik dacht haal ik een hele grote bos met gekleurde tulpen. Nou mooi niet dus! Ze waren allemaal bekant uitgebloeid, het is me niet gegund vandaag. Ik ga maar even in een hoekje zitten kniezen, dan kan ik me meteen opladen voor de volgende ronde. Heb de Clomid alweer in huis. Nu nog een beetje positieve energie……….

  Jij ook sterkte!!!!

  Liefs
  patricia

  #3186325 Quote

  hoi patricia,
  klote zeg, ja ik begrijp je gevoel van weer een maand voorbij. Soms is het ook moeilijk om je telkens weer opnieuw op te laden. Het is een hoge stijle berg, maar probeer het uiteindelijke doel niet uit het oog te verliezen. Maar ja mooie praatjes he, soms duurt het gewoon fucking lang. Meid koop een flinke reep chocola , dvd-tje (een leuke) en geef je zelf de ruimte om even flink te balen. Vandaag is mijn ongi ook opgekomen, morgen zal het wel helemaal echt zijn. Tja baal er wel van, maar ben na 2 jaar niet meer helemaal overstuur. Ik heb de clomid ook in huis voor de iui, dus we zullen deze ronde samen lopen.

  liefs simone

  #3186326 Quote

  hoi patricia

  ongi worden het zou verboden moeten zijn het is om te huilen   elke keer maar weer. Ik herken het gelukkig kan je hier je verhaal kwijt. Je krijgt soms ook van die leuke reacties uit de omgeving (doordat ze niets weten)…… bah!!!!!!!!!
  Ik wens je veel sterkte zorg goed voor je zelf en boos worden lucht ook op!!!!

  groetjes rozemarijn

  #3186342 Quote

  meiden ik wil even zeggen dat ik met jullie meebaal, waarom is het toch allemaal zo oneerlijk verdeeld in de wereld. Je wil zo graag maar waarom gaat het niet!!!   en soms heb je gewoon niet meer de fut om gezellig te doen. Soms denk ik ook hoelang hou ik dit nog vol.
  Maar ook positief blijven is een kunst, en ik hoop dat het jullie ook blijft lukken.succes met alles en een dikke knuffel, liefs ilona

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?
  #3186344 Quote

  Balen meiden!! De teleurstelling wordt toch elke maand zwaarder te verteren he!
  Door de berichtjes heen lees ik dat jullie alweer een beetje het zonnetje zien schijnen! GOEDZO!!!!!
  Keep up the good spirit!

  Lfs inge

  #3186353 Quote

  Hai patricia..

  Ja nieuwe ronden nieuwe kansen zegt men…maar die eerste dagen van de menstruatie zijn het rotst..daarna komt de hoop weer en volle moed gaan we er weer tegen aan!
  Straks naar het ziekenhuis bellen voor nog een samenlevingstest op dag 14, heb ik gelijk een indicatie wanneer t ei gaat springen…
  Afgelopen maandag zijn we bij de gyn geweest om te brainstormen hoe verder:
  Het zaad van mijn vriend is slecht dus komen wij in aanmerking voor IUI, toch gaan we nog een paar maanden hier mee wachten (2/3)..Effe alles een beetje loslaten en hopen dat er 1 zaadje (meer is er toch echt niet nodig!!) mijn eitje weet te vinden..
  Zoniet dan volgt over 2/3 maanden een kijkoperatie voor mij , vanwege endometriose achtige klachten, dan volgen 6 x IUI, waarna doorgegaan kan worden met IVF.
  Zo das een hele mond vol..als nou de toekomst niet genoeg te beiden heeft…

  Succes met deze verrekte rotte dagen…hier schijnt het zonnetje alweer (gisteren echt geen regen gehad) en ik ga vandaag iets voor mijzelf kopen!!!!!!! Wat weet ik nog niet..effe lkker sneupen dus!

  Tot later!

  #3186374 Quote

  Hoi hoi,
  Jullie hebben al een hele planning. Het is toch prettig te weten dat er nog zoveel mogelijkheden zijn hè. Ik ben bij ons de vervelende faktor, heb een heel erg onregelmatige cyclus. Gelukkig is dat nu met  die Clomid aardig onder controle.  Bij mijn mannetje is gelukkig  alles in orde.  Krijg je geen echo om te kijken of er een eitje aan het rijpen is? Ik krijg deze iedere maand zo rond dag 14. Die echo op zich vind ik niet zo erg, dat bloedprikken vind ik echt een drama. Het is zo gebeurd maar ik krijg er een blauwe plek van das niet normaal meer. Vooral erg nu met het mooie weer weer in aantocht. Ach je moet er iets voor overhebben. Heb besloten deze keer eens met ovulatietesten te gaan werken wie weet helpt het. Inge zal dat wel fijn vinden met haar aandelen in Clear Bleu haha.

  Het mooie weer helpt trouwens wel om je een stuk beter te voelen. Las dat je vandaag je eerste paardrijles hebt. Veel plezier ennuh niet te veel spierpijn toegewenst.

  Liefs
  patricia

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen