Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418619 Oneerlijk

 • Auteur
  Berichten
 • #1424621

  Lieve meiden,

  Ik voel me helemaal even zwaar kl*ten!!!!!
  Wat kan het toch ook allemaal oneerlijk zijn in het leven he.De 1 wil graag zwanger worden en lukt maar steeds niet en de ander is spontaan zwanger maar krijgt een kind met het downsyndroom.
  Ik werd  rond tien uur vanmorgen  gebeld door mijn beste vriendin die dus zwanger is(was),ze was eigenlijks 5 mei uitgerekend maar is vanacht om half vier bevallen van een zoon Quintin heet ie.
  Ik kon direkt aan haar stem vernemen dat er iets was,en ja toen moest ze me dus vertellen dat ze een jongetje heeft met het downsyndroom,nou allebei flink janken ja door de telefoon…ben direkt heen gegaan….en daar in het ziekenhuis hebben we lekker verder zitten te janken…
  Jeetje heej wat echt een ONEERLIJKE WERELD bah bah bah!!!!!!!

  Sorry maar moest het even kwijt.

  Liefs Truida
  Oja het is een schat van een mannetje, het weegt 2984 gram en is 49 centimeter lang

  #3186502 Quote

  Hoi!!

  Ik kan me heel goed voorstellen dat je boos en verdrietig bent, je hebt tenslotte helemaal meegeleefd met je vriendin. En je gaat er al eigenlijk nooit van uit dat het een kindje met een down syndroom wordt. Het is zeker niet leuk voor de ouders maar zeker weten dat ze er niet minder van zullen houden net als jij. En Quinty wordt een heel vrolijk en leuk jochie want waarom zouden ze anders zijn dan wij? Ze kunnen naar een normale school en ze hebben meer vrolijkheid in het leven dan wij!!!

  Ik wens je  sterkte  met het opvangen van je vriendin's verdriet en je schrijft maar 50x per dag hoor, want hier zijn we er voor elkaar!!

  lieve groetjes Jeannette

  #3186503 Quote

  Jeetje ik kan me voorstellen dat je vriendin en haar man zich rot geschrokken zijn. Ik hoop dat ze toch snel kunnen genieten van hun prachtige mannetje want buiten het down syndroom om is het zo te horen een heel leuk en gezond mannetje! Ze zijn toch pappa en mamma geworden en dat is toch eigenlijk het belangrijkste hoe moeilijk het nu ook is.

  Sterke ermee ook voor je vriendin.
  lfs inge

  #3186517 Quote

  Hoi Truida,

  Jeetje, echt iets van mixed up feelings. Als ouders hoop je toch altijd dat je kindje gezond is en je verwacht volgens mij nooit dat het bij jouw kindje niet het geval zal zijn. Zal een tijd zijn van vreugde, maar ook verdriet. Laatst las ik nog (ik dacht dat het in de flair was) een stukje van een redactrice over het hebben van een gehandicapt zusje. Zij vertelde enorm blij te zijn met haar zusje en haar echt niet te kunnen missen. Dit om aan te geven dat ook als je kindje/zusje gehandicapt is, het een geweldig kind kan zijn! (Er stond toen een artikel in het blad over wel of niet prenataal laten onderzoeken hoeveel kans je hebt op een gehandicapt kindje)
  Gelukkig dat het kindje van jouw vriendin verder gezond is en ik weet zeker dat straks gevoelens van geluk zullen overheersen!

  gr Jackje

  #3186533 Quote

  Beste meiden,
  Bedankt voor het reageren,doet me goed.
  Het gaat stukken beter met mijn vriendin en haar man,ze zijn super trots om de ouders te zijn van dit lekkere ventje(het was gewoon even schrikken)
  Gelukkig mag ik zo vaak kijken als ik wil,dat voorrecht heb je he als je de beste vriendin bent…hahhaa….
  Weet iemand misschien nog een mooi cadeau wat ik hun kan geven?
  Ik weet namelijk niets te bedenken en ach kleertjes vind ik zo gewoon,heeft ze al zo veel gekregen toen ze zwanger was.

  Liefs Truida

  #3186536 Quote

  Hoi Truida!!

  Gelukkig ben je een beetje over je schrik heen. En nu maar genieten van dat heerlijke mooie ventje nietwaar??

  Een leuk cadeau vind ik persoonlijk altijd een leuke rieten mand met (in dit geval een jongetje) een blauw lint en dan allemaal leuke kleine kadootjes. Nuttige dingen, lieve dingen en natuurlijk ook iets lekkers voor de mama en ach….dan ook iets voor de papa??
    
  Een abonnement op de luierspecialist is ook leuk maar zo onbetaalbaar hahahaha.

  Nou veel succes met het bedenken verder en laat het even weten wat je uiteindelijk gekocht hebt ok?

  lieve groeten Jeannette

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen