Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418621 Hormonen

 • Auteur
  Berichten
 • #1424623

  hallo meiden

  gisteren laatste clomid tablet gehad (dag 3-7). voor de iui moet ik ook mijn temp bijhouden. die is vreemd genoeg nog steeds hoog,normaal zakt deze wel op de 2 e dag. maar goed, misschien een reactie van die pillen. Stiekem gaat er dan door je hoofd, stel dat ik ondanks ongi wel zwanger ben..en dan denk ik HELLUP, dat mag nu niet ivm de reactie op de clomid. Ja hoe lan je jezelf echt gek maken. Goed verder geen zwangerscahpsklachten, dus weg met die rare gedachten.

  De bijwerkingen van de hormonen (clomid 1000)vallen mee:
  – oververhitting-letterlijk, vooral snachts enorm warm
  – paar keer heftige hoofdpijn (be ik wel gevoelig voor)
  – en jank met iedere film heel hard mee,

  ik was er banger voor dan wat het is. Tenminste wat ik merk, ik wee natuurlijk niet wat er gebeurt is met mijn eierstokken (kunnen vergroot zijn)? Maar goed vrijdag starten we met de echo's en dan zien we wel hoeveel eieren erop een rij zitten. Wel spannend allemaal. En maar wachten..pff.. maar goed ik ben afgelopen zaterdag voor het eerst in maanden weer flink op stap geweest, heerlijk wezen dansen tot 3 uur met veel martini's, tja na zo'n 2,2 jaar weet ik dat het gedrag geen invloed heeft op het zwanger worden, en ach wie weet ontspant het .

  meiden in de klusweek of ww succes, bij de meiden die nu weer ongi zijn: sterkte samen staan we sterk!

  liefs simone

  #3186501 Quote

  Heee Simoon,

  Goed dat je lekker bent wezen stappen, ontspannen is dus ook heel erg belangrijk!! En ik ken dat je kan wel de hele tijd denken oooh jee misschien ben ik wel zwanger en dan mag ik dit niet en dat niet, maar goed zwanger zal je ook wel worden als je zo af en toe lekker gaat dansen.. Ik zal aan je denken wat spannend dat je zo die echo's krijgt ik hoop dat er minstens 1 goed eitje bij zit.. Jij ook heel veel sterkte met alles en uiteindelijk zal het wel goed komen.

  Liefs Mickey

  #3186504 Quote

  Goedzo meisje dat je bent gaan stappen!!!   Kan echt geen kwaad hoor. Ik heb ook heel lang overal rekening mee gehouden maar uiteindelijk schiet je er niets mee op.
  Als het zit zit het zeg maar en daar kan geen avond stappen iets aan veranderen!

  Succes met alles!
  X inge

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen