Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418640 Eerste Inseminatie Gehad Wat Een Gedoe Allemaal

 • Auteur
  Berichten
 • #1424642

  hallo meiden
  vandaag is de eerste iui inseminatie geweest, ben er net een half uurtje van terug. Jemie wat een gedoe eigenlijk eerst moest ik vanaf vrijdag urinetesten doen savonds om 8 uur en smorgens om 8 uur. Smorgens is wel heel lastig in het weekend zet je eerst de wekker om te plassen (mag niet de eerste ochtend urine zijn), dan om 8 uur voor de test (alsof je dan nog moet plassen) en als hij positief is dan meteen naar het ziekenhuis voor een spuit en manlief mag even snel aan de gang. maar goed.

  Vanmorgen gaf de ovulatietest positief aan, dus manlief snel voor zijn werk het potje vullen. Ik een uur later naar het ziekenhuis om potje in te leveren en kreeg een pregnylspuit.(ik had erg harde bilspieren, of ik zoveel sport, eh nee. jippie een compliment op zijn tijd is ook erg goed!).  

    Smiddags om 14.30 een nieuwe echo (follikel was nu 27 mm! behoorlijk groot zeiden ze, mm als ze dan ook dat wat ze moet doen :). En toen de inseminatie (how romantic?)maar aan het zaad ligt het niet want het waren er 8 miljoen (oh wat zal ie trots zijn). Goed kon manlief niet meer bereiken. Hoe doen andere mensen dit met een normale baan (ik kan redelijk flexibel omgaan met mijn bureau job). Dit is bijna niet te doen. mijn man is leraar dus hij kan niet zomaar uit de les stappen en hij rijdt aan om 7.45 uur, maar ik kan me voorstellen dat verschillende mannen/vrouwen eerder weg moeten.

  Nou goed woensdag een nieuwe echo om te zien of de follikel daadwerkelijk gespongen is en dan in de WW. Ga er de eerste keer niet te veel van verwachten (zelf bescherming). Zegt de verpleegkundige: ja wel hoor het kan best raak zijn de eerste keer. " oh, doe dat nu niet".
  nou meiden jullie horen het wel weer.
  liefs simone

  #3186572 Quote

  Wat spannend  allemaal, succes hoor de komende tijd!!!!
  Fijn   dat je je verhaal neer hebt gezet..want over niet al te lange tijd gaan wij ook voor de IUI, eerst nog 2/3 maandjes pauze..en dan d'r tegenaan…

  Groetjes je naamgenoot…

  #3186588 Quote

  Hoi Sim
  Wat spannend voor je allemaal
  je ww zijn begonnen ik zal voor je duimen
  mijn man werkt in de avond uren dus dat is dan wel te doen maar ik snap wel dat jouw man niet elk moment de les uit kan stappen.
  Nou heel veel succes
  Groetjes sabine

  #3186599 Quote

  Spannend he! Ik heb de 24 mijn 1e IUI gehad en zou vrijdag ongesteld moeten worden. Nog even afwachten dus. groetjes

  #3186603 Quote

  hallo meiden,
  ja stiekem wel spannend allemaal. Noortje voor jou helemaal, vrijdag je nod, mm ik zal duimen!
  Simoon: op zich een hoop gedoe maar tot nu toe valt het mij niet tegen! Dus jij straks succes, maar wie weet is het niet meer nodig (heb ik ook wel eens gelzen op dit forum)

  Vanacht en vandaag alleen veel buikpijn, heb ik nooit, dus misschien een goed teken dat er vuurwerk is in mijn buik ofzo. We zullen zien.
  liefs simone

  #3186610 Quote

  hoi, wat wordt jou ei groot, komt dat door de hormonen?
  Als die van mij 16 is moet ik urine sparen en meestal heb ik dan de volgende dag een piek en dan weer de volgende dag de inseminatie.
  Dat is zeker niet romantisch, het is dat er een etiketje op zit met mijn mans naam, maar anders…..
  Ik ga voor je duimen, ik moet de 9de voor de red day.(28 mrt inseminatie)
  gr ilona

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen