Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418644 Noortje

 • Auteur
  Berichten
 • #1424646

  Hi!

  Ik zag dat je terug van vakanties was! Lekker gehad?? Het wordt spannend voor jullie deze week ! Voel je al wat??? Wanneer moet je ongi worden , donderdag??

  Helaas ben ik op mijn nod gewoon weer ongi geworden(op dezelfde dag dat mijn man zijn potje in moest leveren…). Soms zie ik het echt niet meer zitten horen. Mijn broer en zijn vriendin hebben 5 kinderen en daar gaat volgend jaar nog 1tje bij komen. Gelukkig zijn ze ontzettend lief voor ons en het grappige is dat de kinderen ontzettend veel om mijn broer lijken en dus ook op mij(wit haar en blauwe ogen).

  Anyway, ik geloof nooit dat in het potje iets bijzonders zat. Er zat maar een paar druppels in. Het zag er wel veel geconcetreerde uit dan normaal. Normaal zat er veel meer vocht bij. Maar het gaat om de bewegenlijkheid. Volgende week horen we het wel, spannend.

  ik ben zo benieuwd of het jullie gelukt is!!!

  liefs
  M

  #3186590 Quote

  Goedemorgen!
  Voordat mijn collega binnen komt vallen even snel een berichtje. Ik voel helemaal niks. Niet anders als anders. Ben er dus van overtuigd dat het hartstikke mislukt is. Vrijdag zou ik ongesteld moeten worden. Gisteravond heel internet afgespeurd naar zwangerschapsverschijnselen. Kan dus wel heel normaal zijn dat je nu nog niks voelt maar ik vertrouw het voor geen meter. Heb altijd het gevoel gehad dat ik het  meteen zou voelen als het zover zou zijn, vandaar. Maar misschien zit ik er wel helemaal naast (hoop ik…….). Duim je voor me? werk ze, doei

  #3186592 Quote  Dat je niets voelt wil niets zeggen hoor!! Nog een paar daagjes wachten….

  #3186598 Quote

  Dank je, dank je! Ik kom niet aan werken toe, vreselijk, zit echt mijn tijd uit te zitten… erg he.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen