Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418704 Dit Is Echt Een Serieuse Vraag

 • Auteur
  Berichten
 • #1424706

  Hoi meiden,

  Stel je bent zwanger maar ook ongesteld gevonden, zonder beter weten slik je toch clomid, is dat schadelijk voor de zwangerschap! in hoeverre…

  Ik weet niet, ben zo onzeker als het maar kan, sympt, als pijnlijke borsten, gerommel in mijn buik ong 2 weken voordat ik ongi werd,moeeeeeeeeeee, heel veel last van afscheiding(wit). En tijdens ongi een hoge temp, ik ben niet ziek! normaal moet dat zakken voor dat ik ongi wordt, .. ik begrijp het echt niet.. test is negatief maar stel dat ik heel langzaam hcg opbouw, zoveel vragen dwarrelen er door mijn hoofd.

  Kan iemand mij helpen,met een antwoord….

  Wacht op jullie reactie thanks…
  Sara

  #3186823 Quote

  Hoi hoi,

  Ik snap dat het je moet duizelen. Verstandelijk zeg ik dat het niet kan dat je zwanger bent, ook omdat je gewoon ongi geworden bent. Maarrr de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik geloof niet dat het echt kwaad kan als je toch Clomid hebt geslikt. Goed zal het ook niet helemaal zijn maar toch. Mijn gyn vertelde me over zijn nichtje die was met behulp van Primolut N ongi geworden en had daarna een kuur clomid geslikt. Uiteindelijk bleek dat zij zwanger was. Daarom moest ik voordat ik Primolut N ging slikken een zwangerschapstest doen. Ben je uit jezelf ongi geworden of met behulp van het een of ander. Heb je je gyneacoloog deze vragen al gesteld. Die kan het heel snel zien met behulp van een bloedtest.

  Succes & Sterkte!
  Groetjes
  patricia

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen