Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418713 Gewoon Eventjes

 • Auteur
  Berichten
 • #1424715

  Hoi allemaal,

  Nou mijn vriend mag morgen ochtend naar huis. De uroloog was erg te spreken over hem dat hij zo snel hersteld. Want volgens de uroloog was het wel een zware operatie. Hij heeft het hele schotje goed kunnen weghalen en alles zag er goed uit !!!! Geen ontstekingen of andere rare dingen erachter.

  Het herstel duurt echter wel veel langer dan we hadden verwacht, de wond doet er ruim 2 weken over om te dichten en dan mag hij zeker 2 tot 4 maanden niet zwaar tillen, er mag geen druk op komen. De uroloog zei dat als hij thuis is dat hij zich als een oude man moet gedragen. HAHA  
  Over 2 weken mag hij weer vrijen als het hem goed voelt, dan is het ook bijna mijn vruchtbare periode, dus wie weet toch nog een kado voor mijn vriend zijn verjaardag.
  Hij is namelijk 21 mei jarig en moet 20 mei ongesteld worden.

  Pas over 6 weken moet hij voor controle terug komen op de poli en dan horen we hopelijk dat het voor een goed doel is geweest, duurt wel lang allemaal maar het belangrijkste is dat mijn vriend goed hersteld.

  Wij hebben ook samen besloten om maar even een kleine pauze in te plannen want er is zo veel gebeurt het laatste half jaar, hij gaat zich nu concentreren op herstellen daarna gaan we met vakantie en dan zien we het na de vakantie wel weer allemaal.

  17 mei hebben we nog wel een gesprek met de gynaecoloog over wat nu verder en hopen dat we alvast voor de zekerheid op de lijst mogen voor ICSI na de vakantie, verder is het afwachten tot 31 mei: afspraak met uroloog.

  Misschien is het straks wel allemaal niet meer nodig. We houden de moed er natuurlijk in dat het spontaan komt.

  Liefs Belinda

  P.S. iedereen bedankt voor jullie steun en medeleven, ik hou jullie tussendoor gewoon op de hoogte en lees-schrijf met jullie mee !!!!

  #3186876 Quote

  Fijn dat alles goed is gegaan!! Hoelang is de wachttijd voor icsi bij jullie ziekenhuis?
  Mijn man is afgelopen december geopereerd aan een spatader. Wij moesten ook een paar maanden wachten zodat ze kunnen testen of de kwaliteit verbetert is. Morgen krijgen we de uitslag dus ik ben zeeer benieuwd! Het is wel fijn om eerst nog zelf te proberen dan meteen over te gaan naar ivf/icsi. Je weet maar nooit! En het is toch het alleleukst als je op een spontane manier zwanger wordt.

  Heel veel succes en beterschap voor je man!

  M

  #3186897 Quote

  dat is toch wel positief en wie weet een leuk cadeautje voor je vriend zijn verjaardag!!
  blijf je volgen hoor!! succes!!

  #3186914 Quote

  hoi hoi

  op een goed herstel en op een goede afloop!

  groetjes rozemarijn

  #3186918 Quote

  Hoi,
  Ik hoop voor jullie dat de operatie goed geholpen heeft. Nog even afwachten (en dat is zooooo moeilijk…). Ik ben heel erg benieuwd. groetjes

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen