Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418745 Even Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #1424747

  hallo allemaal,

  ik ben suzan ben 23 jaar en kom uit tilburg ( brabant).mijn vriend en ik wilden vroeg kinderen en zijn sinds 2003 bezig.  Toen ik 2 jaar geleden met de pil stopte ben ik 6 maanden niet ongesteld geweest ik ben toen door de huisarts naar het ziekenhuis gestuurd en daar bleek dat ik veel te veel ei cellen had. Kreeg daar medicijnen voor en werd toen inderdaad ongesteld ik dacht nu gaat het dan wel lukken maar ja niet dus naar een half jaar moest ik op controle komen en ik had wel minder ei cellen. Maar omdat ik nog steeds niet zwanger was hebben ze mijn vriend onderzocht die bleek heel slecht zaad te hebben en nu hebben we dus te horen gekregen dat we alleen zwanger kunnen raken via icsi. Twee weken geleden is mijn vriend geopereerd aan een spadader op zijn bal want dat zou misschien de zaad kwaliteit kunnen verslechteren nu moeten we drie maanden wachten en dan wordt het zaad getest en horen we of het inderdaad icsi wordt of toch ivf. Het ergste vind ik iedere keer het wachten dan een half jaar dan weer drie maanden en zo is een jaar snel voorbij maar ja we kunnen alleen maar wachten! Ik lees al een tijdje met jullie mee maar ik merk dat ik echt veel aan jullie heb vandaar dat ik ook voortaan mee typ zodat jullie mij kunnen helpen maar ik jullie ook . Ik hoop dat jullie dit goed vinden ?
  nou ik ga maar eens stoppen met typen ik wil iedereen heel veel succes wensen en hoop dat jullie snel zwanger zijn succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  groetjes suzan

  #3187074 Quote

  Hoi suzan

  Welkom op het forum ik hoop dat je er veel steun aan zult hebben en je verhaal kan je hier altijd kwijt!
  Zelf ben ik vorige week met icsi begonnen ook petra uit v is begonnen met icsi. We schrijven alles op je komt hier alle soorten behandelingen tegen met allemaal een eigen verhaal. Dan weet je ongeveer wat je te wachten staat. Al is het natuurlijk voor iedereen persoonlijk hoe iemand het beleeft…
  Heel veel succes en tot schrijfs….

  groetjes rozemarijn

  #3187079 Quote

  Hoi Suzan,

  Welkom op het forum! Zo te horen heb je al veel voor je kiezen gekregen op je jonge leeftijd. Je klinkt echter ofdat je een sterke meid bent. Ik wens je alle sterkte en veel succes toe de komende tijd en je kunt altijd bij ons terecht.

  gr.Inge

  #3187093 Quote

  Hallo,

  Welkom op dit forum! Het is erg fijn om hier je verhaal kwijt te kunnen, ik hoop dat je er veel steun aan zult hebben!   Laat je weten wat er gaat gebeuren, ik zal duimen voor de kwaliteit van het zaad (misschien helpt het, je weet het maar nooit).

  Groeten Sjanneke

  #3187100 Quote

  Welkom!

  Hopelijk heb je er steun aan om hier je ei kwijt te kunnen!

  Veel sterkte in de komende tijd!

  Tamara

  #3187103 Quote

  Hallo

  Ook ik wil je welkom heten.
  Jammer dat je je bij ons moet voegen (wij hadden hier graag geen van alle geweest, maar liever op een ander forum)

  Helaas is dit niet zo, dus moeten we er maar het beste van maken.
  Hopelijk voel je je hier een beetje thuis en kan je je ei bij ons kwijt, je verdrietjes, je blijdschap, of gewoon  even babbelen over niets
  Alles kan je hier melden

  Groeten,

  CYnthia

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen