Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418753 Iedereen Succes

 • Auteur
  Berichten
 • #1424755

  Hoi allemaal,

  Ik dacht laat ik maar weer eens wat schrijven, ik lees wel trouw elke dag met jullie mee.
  Vandaag ben ik vrij dus kan ik weer wat schrijven.

  Ten eerste wil ik iedereen succes wensen die bezig zijn met IUI, IVF of ICSI, ik duim voor iedereen dat het maar snel raak mag zijn.

  Petra: wat spannend he dat het nu echt voor jullie begonnen is, lekker gevoel moet dat geven, en zenuwen, bijwerking van de hormonen neem je maar voor lief. Ik leef met jullie mee en hoop dat je bij de groep hoort die in een keer zwanger is.
  Kan je nog een keertje je weblog vermelden, was het vergeten op te schrijven, dan kan ik daar ook lezen hoe het jullie vergaat.

  Bij ons is het rustig, het is nu twee weken geleden dat mijn vriend is geopereerd aan zijn prostaat en hij herstel wel goed maar durft nog geen sex te hebben, is toch nog wel gevoelig als hij opgewonden raakt, wel jammer want deze week is mijn eisprong maar  tja zijn herstel is belangrijker nu even. Buiten dat hebben wij nu even wat rust ingelast en zien het wel allemaal, is wel een lekker gevoel er niet zo mee bezig zijn, ben ook zelf wat rustiger geworden en ben er van over tuigd dat onze tijd ook wel gauw genoeg komt.

  We hebben vorige week een labrador pup gekocht en hebben daar ook onze handen vol aan, elke twee uur uitlaten, spelen enzo, wel erg leuk hoor, hierdoor zijn we er ook niet zo mee bezig op het moment. Mijn vriend wou graag een hond dus hij is helemaal in de zevende hemel, leuk om te zien.

  Ach ik hou jullie wel weer op de hoogte tot die tijd leef ik met jullie allemaal mee en draai ik mijn duimen blauw !!!!!

  IEDEREEN SUCCES !!!!!!

  Liefs Belinda.  

  #3187114 Quote

  Ooohh wat leuk die pup!! Wij werken allebei lange dagen dus bij ons kan het niet maar ik vind ze zoooooooooo schattig!!

  Ik kan me voorstellen dat je vriend even wil afwachten tot het niet meer gevoelig is. Die tijd is inderdaad wel eens lekker om tot rust te komen. Voor je het weet zit je weer in het verplichte klusritme dus geniet er nog maar even van.

  lfs inge

  #3187123 Quote

  Hoi Belinda,
  fijn om te horen dat het allemaal goed verloopt bij jullie!! en een nieuw gezinslid erbij,leuk hoor!! wij hebben een paar maanden geleden gekozen voor een katertje, wilden ook graag een hond,maar is niet te doen met ons werk..helaas(de oude hond is vorig jaar helaas overleden en deze was zo makkelijk en gewend om lang en veel alleen te zijn)dus wilden we het een nieuwe hond niet aandoen omdat deze het niet gewend is.

  het gaat hier allemaal prima, voel me al een echte junk hihi geen vervelende verschijnselen en vrijdag heb ik de eerste controle;hopelijk zijn ze goed gegroeid!!

  Ik hoop dat we allen dit jaar nog zwanger zullen zijn, jullie incluis!! moet lukken als je ventje zich weer helemaal het "mannetje"voelt, toch??

  oja; onze weblog: http://www.wonderkind.web-log.nl

  succes!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen