Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418759 Wie Kan Ons Antwoord Geven

 • Auteur
  Berichten
 • #1424761

  gistere avond kwamen vrienden van ons op visite,en waren een beetje uitgelaten.de man van mij vriendin had op de radio gehoord dat je in een ziekenhuis in utrecht tot na je veertigste jaar ivf kon doen als je maar voor de rest gezond was.me vriedin word in augustus 42 en is ook net als ik netjes op tijd met haar ongi en haar eisprong.maar ze zijn al bijna 3 jaar bezig voor een kindje te krijgen wat ook maar niet lukken wil.en ze worden maar van het kastje naar de muur gestuurd door die sukkel van een gyn.nou was de vraag heb iemand van jullie dit bericht ook gehoord op de radio en zo ja welk ziekenhuis in utrecht was dat .ik hoop voor me vriendin en haar man dat 1 van jullie het ook hebben gehoord op de radio.knuffies van pepe en ilona.

  #3187145 Quote

  Het academisch ziekenhuis in Utrecht was t.. en d'r was nog een ziekenhuis volgens mij in Nijmegen maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen..
  T was wel zeker t AZU.

  Succes !

  #3187148 Quote

  hoi, die ander is het AMC , toevallig werk ik daar dus vandaar dat ik het onthouden heb. Tot 44 jaar inderdaad, wie weet komt ze in aanmerking, succes. gr ilona

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen