Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418770 Steeds Meer Moeite Met Zwangere Collega

 • Auteur
  Berichten
 • #1424772

  Haai lieve mensen,

  Ben vandaag vol ongi en heb last van gierende hormonen. Ik merk bij mezelf dat ik steeds meer op ga zien om met mijn zwangere collega te werken. Ze gaat bijna met zwangerschapsverlof en is dus zo rond als een tonnetje. Ik gun het haar van harte maar heb er wel meer moeite mee gekregen dan in het begin. Ik mag het niet zeggen maar ik ben  blij dat ze over twee weken thuis is……..

  Vandaag heerlijk wezen shoppen, leuke dvd's gehaald en ga straks lekker op de bank hangen met een kruik en een goed boek. Dat werkt bij mij toch het beste, een boek lezen om de gedachten te verzetten.

  Ik merk dat er n dipjes sfeer aan het onstaan is, lieve allemaal, het helpt niet om te dippen! Tuurlijk mag je verdrietig zijn en balen maar het is goed om positief te blijven. Wij gaan het redden en krijgen een mooie dikke toeter. Ook al is dat met behulp van rare pillen met bijwerkingen en vogels die her en der tussen lippen belanden maar dan ben je er wel trots op dat je het voor mekaar hebt gekregen.  

  Voor alle  mensen met een dip  een knuf met veel  positieve energie!    
  Verder ga ik morgen weer beginnen met  tamoxifen, heerlijk heb er nu al zin in……………..
  Iedereen een  hele fijne avond!

  veel liefs  Sjanneke

    

  #3187190 Quote

  Wat fijn dat jij zo positief kunt blijven.

  Het is maar goed dat er zulke meiden zijn zoals jij, die houden de moed erin. En je hebt gelijk, er komt een dag dat wij allemaal ook dat streepje op die test zien.

  Dank je

  #3187209 Quote

  Hoi Sjanneke,

  Ik kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt, begrijp heel goed dat het moeilijk is voor je, en dat je dan blij bent als je zwangere collega thuis is.

  Ik had ook een heel goed advies voor een vriendinnetje van mij, ik heb tegen haar gezegd wacht niet te lang als je voor de tweede gaat beginnen, maar goed dat advies heeft zij goed opgevolgd, en nu na 1 maand stoppen met de pil is het in 1 klap raak, ben echt heel erg blij voor haar, ze zij nog tegen mij dat zij er moeite mee had om het aan mij te vertellen omdat wij nu langer dan drie jaar bezig zijn voor de tweede, ze zij ook nog het leven gaat gewoon door, ondanks dat ik zo blij voor haar ben kon ik er vannacht niet van slapen een soort panic gevoel van o jee wat nu als het echt niet meer gaat lukken bij ons, ok ik moet niet zeuren we hebben er gelukkig 1 en het verlangen is groot naar de eerste dan naar de tweede.

  Jij ook kop op en we geven niet op he voor ons zal het uiteindelijk toch uitkomen want de wonderen zijn de wereld niet uit, maar ik ken je gevoel maar al te goed soms kan je er gewoon flink van balen waarom het bij de 1 wel snel gebeurd dan bij de ander..

  Ik stuur ook al mijn positieve vibes jou kant op en dat het snel bij jou ook gaat lukken.

  Groetjes Mickey

  #3187227 Quote

  Ooohh jaa heeeel herkenbaar!!
  Mijn collega is ook zwanger en precies uitgerekend in de week dat ik ook had moeten bevallen. (voor de miskraam). Mijn overbuurvrouw hetzelfde verhaal. We kunnen er gewoon niet van wegkomen dan he! Die lui zijn constant in je gezichtsveld.
  We moeten maar snel zwanger worden zodat wij kunnen pronken met onze zwangere buik!
  lfs.Inge

  #3187238 Quote

  jaaaaa, inderdaad laten we hopen dat we binnenkort ook mogen pronken! en beweging mogen voelen.   Het valt mij op dat hoe langer het duurt hoe meer ik jaloers kan kijken naar zwangere vrouwen en babys en dergelijke. Ach ja dat hoort erbij!

  Veel liesfs Sjanneke

  #3187242 Quote

  Ik heb soms het gevoel dat meiden van mijn leeftijd met een kinderwagen naar mij kijken en dan denken "kijk, ik lekker wel en jij lekker niet". Volgens mijn vriend is het niet zo, maar toch…..

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen